Τρίτη, 19/03/2024 | 13:58

Με εκπλήξεις, δώρα και ειδικές τιμές η «Λευκή Νύχτα» στην Πρέβεζα 24/08/2019

1000 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2019, 9:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , πλούσιες  γλυκειές…. εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της πόλης της Πρέβεζας για τη «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  24 Αυγούστου 2019, η οποία θα ξεκινήσει  από τις 17:00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η «Λευκή Νύχτα» είναι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, διότι χτίστηκε με αγάπη, μεράκι και διάθεση και πέρα από την διασκέδαση, το αγοραστικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης. 

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει ως κύριο σκοπό οι έμποροι να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε και την προβολή της αγοράς του τόπου μας.

    Το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει φέτος υπό την αιγίδα  του την διοργάνωση και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες εντός και εκτός νομού, να συμμετάσχουν στην γιορτή της αγοράς, να διασκεδάσουν  και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης μας σε ειδικές  τιμές λόγω της ημέρας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα