Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:38

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Θανάσης Καββαδάς

802 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2019, 7:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ομιλία των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα προς τους  ετεροδημότες στην Αθήνα.

 Ο κ. Καββαδάς,  ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους τους συμπατριώτες του για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και τη θερμή στήριξή τους στο αγώνα που δίνει ο ίδιος και οι συνυποψήφιές του κ. Γεωργία Αυγερινού και κ. Αργυρή Κατωπόδη. 

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι: «Η πλειοψηφία των πολιτών της Λευκάδας απαιτεί πολιτική αλλαγή. Και ο εκφραστής και κορμός της λαϊκής απαίτησης για πολιτική αλλαγή είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΝΔ δεν έρχεται για να αποτελέσει απλά την επόμενη κυβέρνηση. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι μία καλή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα βάλει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. Μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, που θα προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές και που θα υπερασπιστεί την ασφάλεια του πολίτη και την εθνική μας αξιοπρέπεια».

Κατόπιν αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε όλοι μας υποχρεωμένοι να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές. Η πρώτη είναι αυτή που προτείνει ο Τσίπρας. Το λέει και το διαλαλεί: «Να συνεχίσουμε το έργο μας»! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο! Θέλει να συνεχίσει την βαριά φορολογία, την άρνηση των επενδύσεων, το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την εξόντωση της μεσαίας τάξης, τους διορισμούς των κολλητών και των συγγενών, με αυτή την ντροπιαστική εικόνα στη Βουλή, όπου την κράτησαν ανοιχτή για να ολοκληρώσουν τις εξυπηρετήσεις τους, τις σκευωρίες τύπου Novartis, την διάλυση της υγείας, της παιδείας και της δικαιοσύνης, τις βόλτες του Κουφοντίνα, την δράση του Ρουβίκωνα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα σε μικρές και μεγάλες πόλεις μας, την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, την ασυδοσία και την ανομία μέσα στα Πανεπιστήμια,  την εθνική ντροπή των Πρεσπών… Και από πάνω να κατηγορούν, όσους δε συμφωνούν μαζί τους, για φασίστες, ακροδεξιούς και πατριδοκάπηλους! Αυτό είναι το έργο του Τσίπρα και αυτό το έργο σας ζητούν να τους δώσετε το δικαίωμα να το συνεχίσουν…».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Λευκάδας και ανέλυσε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για το νομό: «Επειδή είμαστε όλοι Λευκαδίτες και αγαπάμε τον τόπο μας ξέρουμε ότι η  ανάπτυξη για τον τόπο μας, για τη Λευκάδα μας θα έρθει με συγκεκριμένα έργα. 

Έργα όπως αυτά που έχω συζητήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Και για την περιφέρειά μας ο πρόεδρος έχει δεσμευτεί ότι θα εστιάσει σε τρία συγκεκριμένα έργα. 

-Στο μεγάλο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης,

-Στην ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που οδηγούν στο νησί μας. Δηλαδή η Αμβρακία Οδός, ο άξονας Βόνιτσα – Αγ. Νικόλαος – Λευκάδα και ο άξονας Άκτιο – Αγ. Νικόλαος. 

-Και στην κατασκευή μαρίνων τουριστικών σκαφών με προτεραιότητα την περιοχή του Βλυχού,  που θα καταστήσουν τη Λευκάδα κορυφαίο τουριστικό προορισμό. 

Επίσης βασικά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης είναι :

-Η στελέχωση του Νοσοκομείου, και των κέντρων Υγείας 

-Η λύση για το χρόνιο θέμα των απορριμμάτων.

-Το οδικό δίκτυο του νησιού της Λευκάδας. Όπως για παράδειγμα οι νέοι δρόμοι που πρέπει να ανοιχτούν στον Μικρό Γυαλό και στο Καλαμίτσι, η αποκατάσταση επιτέλους των δρόμων που οδηγούν στη παραλία των Εγκρεμνών και της Λαγκάδας ».

Μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς έστειλε μήνυμα συμμετοχής στη διαδικασία των εκλογών, σημειώνοντας ότι: «Στον αγώνα για το μέλλον μας δεν πρέπει να λείψει κανείς. Έχουμε ανάγκη και την τελευταία ψήφο. Επιβάλλεται να ταρακουνήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τον καθένα που ίσως ακόμη νομίζει ότι δεν χρειάζεται να ψηφίσει διότι η μάχη έχει κριθεί! Όχι! Η μάχη είναι δύσκολη και η χώρα μας απαιτεί να σταθούμε όλοι στην πρώτη γραμμή και με την ψήφο μας να δώσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή να αλλάξει την πορεία της χώρας. 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Καββαδάς ανέφερε: «Πάντα, αυτό που ήθελα και προσπαθούσα ήταν μέσα στις δύσκολες συνθήκες να γίνεται το καλό για τον τόπο. Γιατί δεν ήθελα, δεν θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τα λάθη και τις παραλείψεις για προσωπικό πολιτικό όφελος ή για το κόμμα που είμαι ενταγμένος και υπηρετώ. Σήμερα μέσα από την εμπειρία που έχω αποκτήσει νιώθω έτοιμος, νιώθω δυνατός, να δώσω σκληρές μάχες, όπου χρειαστεί για τη Λευκάδας μας. Γνωρίζετε καλά ποιος είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να μπει στα βαθιά, που αγαπά τη Λευκάδα και μόνη φιλοδοξία μου είναι να δουλέψω γι΄ αυτή.  Και τώρα, ζητώ πάλι την ψήφο σας. Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μας από τη θέση της κυβέρνησης. Της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα