Τρίτη, 19/03/2024 | 12:10

Νάνος Βαγγέλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

962 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2019, 1:31 πμ | 0 σχόλια

-ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η) με επικεφαλής τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Ζήκο

 

Γεννήθηκε το 1969 στη Γερμανία. Ο πατέρας του κατάγονταν από την Αγιά Πάργας και η μητέρα του από την Καβάλα. Εγκαταστάθηκαν στη Πρέβεζα το 1979.

Τέλειωσε Γυμνάσιο –Λύκειο στην πόλη της Πρέβεζας και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμα του Γεωπόνου, ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία γεωργικών φαρμάκων –λιπασμάτων σχεδόν 23 χρόνια με έδρα την Πρέβεζα.

Στα μαθητικά του χρόνια ήταν εκλεγμένο μέλος του 15μελούς. Φοιτητής υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών της Γεωπονικής και ιδρυτικό μέλος της φοιτητικής παράταξης Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση στα ΑΕΙ-ΤΕΙ (ΕΑΑΚ).

Ως εργαζόμενος είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου μέχρι και σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένος πρόεδρος του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου –Λευκάδας.

Επίσης, είναι εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ), αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της και εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων (ΠΟΣΓ).

Από το 1990 είναι μέλος του «Νέου Αριστερού Ρεύματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΑΡ)». Παράλληλα, είναι μέλος του γραφείου περιοχής Ηπείρου –Κέρκυρας-Λευκάδας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του «Νέου Αριστερού Ρεύματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΑΡ)», μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση».

Συμμετέχει στο συντονιστικό της περιφερειακής κίνησης «ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η)»- με την οποία είναι και υποψήφιος-, στη δημοτική κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» και σε διάφορες τοπικές επιτροπές αγώνα και πρωτοβουλίες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα