Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:58

Η Φιλιππιάδα έστειλε μήνυμα! Ψηφίζει για δήμαρχο Δημήτρη Γιολδάση και συνδυασμό “Δήμος για τον Πολίτη”

1486 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2019, 3:34 μμ | 0 σχόλια

 

Σε μια πρωτοφανή -για τα δεδομένα και του δήμου Ζηρού και της εποχής- σε όγκο και παλμό πολιτική συγκέντρωση μίλησε την Πέμπτη 23 Μάη, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τον Πολίτη” Δημήτρης Γιολδάσης. Οι εκτιμήσεις μιλούν για μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις όλων των εποχών στη Φιλιππιάδα. Μια συγκέντρωση που στέλνει μήνυμα ότι η Φιλιππιάδα ψηφίζει για Δήμαρχο τον Δημήτρη Γιολδάση. Ο Δημήτρης Γιολδάσης πριν παρουσιάσει το αξιόλογο ψηφοδέλτιό του, δε μάσησε τα λόγια του και είπε τα πράγματα όπως τα λέει η κοινωνία του δήμου Ζηρού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τον Πολίτη”  τόνισε κατά την ομιλία του :  “Τις τελευταίες ημέρες, η οργή και η αγανάκτηση, όλων των πολιτών του Δήμου Ζηρού πολλαπλασιάζεται και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτή την οργή. Είναι τα σκάνδαλα που έκαναν την περιοχή μας να πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σε ολόκληρη την Ήπειρο. Και αυτή η οργή έχει ονοματεπώνυμο, ονομάζεται Νίκος Καλαντζής. Τα γεγονότα και οι καταγγελίες είναι σε όλους μας γνωστά.

Αν αποφάσιζα να ασχοληθώ λεπτομερειακά μ’ αυτές, θα έριχνα πολύ χαμηλά τον πήχη της πολιτικής αντιπαράθεσης. Όμως είναι αδύνατον να αγνοήσω τις ανήθικες τακτικές που χρησιμοποιεί η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου. Η προσπάθεια εξαγοράς ψήφων με θύματα μαθητές είναι απαράδεκτη. Και ο κ. Καλαντζής δεν έχει κανένα δικαίωμα να αγνοεί τις διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας. Αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις στους γονείς των παιδιών που παραμένουν εξοργισμένο με τις τακτικές υπ. Δημοτικού του Συμβούλου. Γίνεται απλά συνένοχος σε ένα μείζον ηθικό ζήτημα, με ποινικές προεκτάσεις. Το τονίζουμε για να το καταλάβει καλά! Με τη σιωπή του γίνεται συνένοχος σε ένα έγκλημα! Δίνω έμφαση στο γεγονός αυτό, γιατί αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί μας…

Εδώ θα ήθελα να μου επιτρέψετε μια ανθρώπινη και ειλικρινή εξομολόγηση. Δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω Δήμαρχος, αν η εκλογή μου  μπορεί να είχε εξαρτηθεί από τον βαθμό ενός μαθητή.
Μακριά από εμάς τέτοιες τακτικές!
Αυτές οι τακτικές πάντως, επιβεβαιώνουν τις τεράστιες διαφορές, που έχουμε με τους αντιπάλους μας σε θέματα ηθικής και αξιοπρέπειας.

Εμείς τιμούμε τον πολίτη και ξέρουμε πως έχουμε χρέος, να τιμούμε και την ποιότητα του πολιτικού διαλόγου.
Οι αντίπαλοί μας, κινούμενοι υπό το κράτος του πανικού, δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, πέραν του εκβιασμού και της εξαγοράς ψήφων.

Μπορεί να υπάρξει αυτοδιοίκηση με εκβιαζόμενους πολίτες;

Η απάντηση είναι αυτονόητη, σε καμία περίπτωση! Γιατί η Αυτοδιοίκηση αρχίζει απ τη συνεννόηση των πολιτών και τελειώνει στην ειλικρινή συνεργασία. Έτσι βαδίζουμε εμείς. Αυτοί είμαστε!
Σ’ αυτό το σημείο επιτρέψτε μου μια ακόμη προσωπική εξομολόγηση. Στη μεγάλη διαδρομή που έχω στα κοινά, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω πολιτικά και εκλογικά οφέλη υποτιμώντας τους συμπολίτες μου.

Γι’ αυτό μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και με μια παραδοχή πλέον. Λάθη μπορεί να έκανα, όμως ποτέ δεν υπηρέτησα σκοπιμότητες και συμφέροντα, και ποτέ δεν χρησιμοποίησα εκβιασμούς και ανήθικες μεθόδους.
Έτσι πορεύτηκα και έτσι θα πορευτούμε οι συνεργάτες μου και εγώ στο μέλλον, ως νέα Δημοτική Αρχή. Η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα, ήταν και θα είναι οι βασικές μας Αρχές στη σχέση μας μαζί σας. Αυτή είναι και η διαφορά μου με τον απερχόμενο Δήμαρχο, η παρέα του οποίο εξελίχθηκε σε ιδιωτική εταιρεία. Την Καλαντζή και ΣΙΑ!

Μια εταιρεία η οποία έχει θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα για τον ίδιο και τους ημετέρους του. Με αναθέσεις έργων σε φίλους εργολάβους και με μηδενικές εκπτώσεις, έβαλε το χέρι του στην τσέπη των πολιτών του Δήμου Ζηρού και τώρα ζητάει και τα ρέστα! Πρόκειται για μια Εταιρεία ικανών ατόμων, που παίρνει άριστα σε ότι αφορά το προσωπικό συμφέρον και την ιδιοτέλεια.

Με τέτοιο τρόπο διαχειρίστηκε και το θέμα του Hot Spot. Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος Πανελλαδικά, που ζήτησε να έρθουν οι μετανάστες χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις φιλοξενίας τους, δημιουργώντας έντονο ανθρωπιστικό και κοινωνικό πρόβλημα.

Όλα αυτά τα γνωρίζουμε πολύ καλά… Παρακολουθήσαμε όλα όσα συνέβησαν στον Δήμο Ζηρού τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Η απερχόμενη παρέα, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να διαλύσει τα πάντα. Όλα στο βωμό της ιδιοτέλεια και της σκοπιμότητας!

Όχι! Δεν κρύβω τα λόγια μου. Απευθύνομαι στον απερχόμενο Δήμαρχο και λέω την πραγματικότητα: Νίκο Καλαντζή, κατέστρεψες τον Δήμο Ζηρού… Νίκο Καλαντζή οφείλεις εξηγήσεις για ότι έκανες εις βάρος των πολιτών του Δήμου Ζηρού.
Πριν από 5 χρόνια υποσχέθηκες πολλά. Μίλησες για τον Βιολογικό καθαρισμό και δεν έκανες τίποτα! Μίλησες για αγροτική ανάπτυξη και ακόμα περιμένουμε! Μίλησες για ένα σχέδιο πόλης που το βρήκες σχεδόν έτοιμο και αυτό έμεινε στα σχέδια. Μίλησες για αναπλάσεις δημοσίων χώρων και πλατείες, αλλά τα δήθεν έργα σου, πνίγηκαν σε παρατυπίες και άστοχες μελέτες και φυσικά μπλοκαρίστηκαν από τους ίδιους τους πολίτες. Δαπάνησες αλόγιστα χρήματα και οι ανούσιες κινήσεις σου χρεοκόπησαν τον Δήμο μας. Για όλες τις αποτυχίες σου προσπαθείς τώρα να ρίξεις τις ευθύνες σε άλλους. Μόνο που όλοι γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ποιος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Και όσο κι αν προσπαθείς, δεν μπορεί να κρυφτείς από την αλήθεια. Αυτή σε κυνηγά για πάντα.

Πριν από 5 χρόνια δήλωσε ότι θα μπεις στο Δημαρχείο από την κεντρική είσοδο. Άνοιξες την πόρτα διάπλατα όμως, για να χωρέσουν να μπουν μαζί σου και οι συνέταιροί σου! Τώρα ήρθε η ώρα να φύγετε όλοι μαζί, παρέα από την πίσω πόρτα! Προστατέψτε το Δήμο μας την Κυριακή με την ψήφο σας! Έχετε τη δύναμη στα χέρια σας.

Το βράδυ της 26ης Μαίου, θα γιορτάσουμε μια ακόμη απελευθέρωση της Φιλιππιάδας και συνολικά του Δήμου Ζηρού. Ο Δήμος μας θα απελευθερωθεί απο μια ιδιότυπη ομηρία. Την ομηρία της ιδιοτέλειας και της σκοπιμότητας. Για τη νέα εποχή. Τη νέα εποχή στον Δήμο Ζηρού, η οποία έχει αρχίσει και επιβεβαιώνεται και τυπικά σήμερα. Η δική σας μαζική συμμετοχή, υπογράφει το συμβόλαιο με το μέλλον. Γιατί σας είναι γνωστή η αδιαμφισβήτηση πραγματικότητα.

Δεν ερχόμαστε απ’ το παρελθόν. Αφετηρία μας είναι το μέλλον, το οποίο έχουμε βάλει πάνω απ’ όλα… Στον συνδυασμό “Δήμος για τον Πολίτη”, έχουμε μεγάλο απόθεμα εμπειρίας, αλλά και τεράστια διάθεση να δούμε το αύριο, με τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αυτό φέρνει. Το μέλλον του τόπου μας θα το υπηρετήσουν μαζί με εμένα, τόσο οι νέοι, όσο και οι έμπειροι άνθρωποι, που θα αναλάβουν απο την 1η Σεπτεμβρίου.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,  ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ   ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ – ΑΠΟ ΤΟ 2014 – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ. ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ,  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ  ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΝΑΤΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
-ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,  ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

– ΟΤΑΝ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 2,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,  ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ,

Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ… ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΗΣΕΙ! ΟΜΩΣ! ΟΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ,

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ  ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ,  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ,  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ.

ME ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ  ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΕΒ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ  ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ,  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ.  ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,  ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ,  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,  ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ,  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ  ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,  ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,  ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,  ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ  ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,  ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ  ΣΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ.ΕΜΕΙΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ.”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα