Τρίτη, 19/03/2024 | 05:48

«ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» : Τα δημοσιεύματα για τις ανήθικες τακτικές της παράταξης Καλαντζή καλά κρατούν

978 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2019, 6:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τα δημοσιεύματα για τις ανήθικες τακτικές της παράταξης Νίκου Καλαντζή καλά κρατούν.
Το κρυφτό που επέλεξε να παίξει ο ίδιος, αρνούμενος να αποδεχθεί την πραγματικότητα όμως, είναι εξίσου απαράδεκτο.
Αν νομίζει ότι μπορεί να εξαφανιστεί το σκάνδαλο της παρενόχλησης των μαθητών και της προσπάθειας εξαγοράς ψήφων, ως δια μαγείας, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.
Αν νομίζει ότι θα καταφέρει να υποβαθμίσει ένα τόσο σοβαρό γεγονός, με στημένα δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν αυτές τις καταγγελίες της…πλάκας, επίσης κάνει πολύ μεγάλο λάθος.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αγνοεί τις διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας.
Τον καλούμε για μια ακόμη φορά λοιπόν να πάρει θέση για το ζήτημα, ώστε να ξέρουν οι ψηφοφόροι του Δήμου Ζηρού, αν αυτές οι πρακτικές τον βρίσκουν σύμφωνο.
Αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις στους γονείς των παιδιών που παραμένουν εξοργισμένοι με τις τακτικές υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του, γίνεται απλά συνένοχος σε ένα μείζον ηθικό ζήτημα, με ποινικές προεκτάσεις.
Το τονίζουμε για μια ακόμη φορά για να το συνειδητοποιήσουν όλοι. Όσο ο κύριος Καλαντζής αρνείται να πάρει θέση, γίνεται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ σε ένα έγκλημα!
Όσον αφορά σχετικά με την πολιτική μας, για τους νέους αγρότες, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρήκε ένα τυπογραφικό λάθος στο πρόγραμμά μας, και γαντζώθηκε σε αυτό, για να μας ασκήσει κριτική.
Γιατί κάτι άλλο να μας προσάψει, όσο κι αν προσπαθεί, δεν πρόκειται να βρει.
Επίσης, θυμίζουμε πως ο συνδυασμός μας, ουδέποτε έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δήλωνε τα Τοπικά Συμβούλια ως δικά μας. Όσο συνεχίζει να διασπείρει ψεύτικες ειδήσεις, η παράταξη του κυρίου Καλαντζή, τόσο περισσότερο εκτίθεται στην κοινή γνώμη.
Του προτείνουμε λοιπόν, να αρχίσει να απολογείται για τα σκάνδαλα που τον ακολουθούν σε όλη του την πορεία την τελευταία πενταετία, και να πάψει να υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας.
Η τακτική της παραπληροφόρησης και των ψευδών ειδήσεων που σκορπά στο διάβα του, απλά μας στέλνουν πιο κοντά στην νίκη, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα