Τετάρτη, 16/06/2021 | 00:01

Μήνυμα της Παρασκευής (Βιβής) Τσιρώνη, υποψήφιας Περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό “Ορίζοντες Ηπείρου”

429 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2019, 7:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Φίλες και φίλοι ,

Με γνώμονα την ειλικρίνεια ,την εντιμότητα ,αλλά και με αίσθημα ευθύνης , συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Σπύρο Ριζόπουλο και συμμετέχω στον συνδυασμό «Ορίζοντες Ηπείρου» στην Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας .

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ζητώ την ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα , να αποκαταστήσουμε αδικίες , να αφουγκραστούμε τους ανθρώπους της Ηπείρου και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για την αναγέννηση του τόπου μας .

Οι εκλογές είναι η μοναδική έκφανση της σύγχρονης δημοκρατίας όπου όλοι είμαστε πραγματικά ίσοι και καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Έχουμε υποχρέωση πρώτα στις επόμενες γενεές και μετά στους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα και ακόμα καλύτερο από το χθες.

 

Σύντομο Βιογραφικό :

Κατάγομαι από τις Παπαδάτες του Δήμου Ζηρού και κατοικώ στην Πρέβεζα Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Σταύρου επαγγελματία και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Π. Ε Πρέβεζας και έχω αποκτήσει δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και την Κατερίνα .
Έχω σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών ,επιπλέον έχω σπουδάσει «Όψεις προσφυγικού φαινομένου» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα « Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων »του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .

Έχω επιμορφωθεί στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στην Εκπαίδευση και Διοίκηση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας .
Εργάστηκα ως Κοινωνιολόγος στην Πρόνοια του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας και σήμερα εργάζομαι ως Διοικητική υπάλληλος στο Δήμο Λευκάδας.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα