Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:05

Μήνυμα του Δημήτρη Καραμανίδη υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πρέβεζας με το συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας”

1406 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2019, 8:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αγαπητές Συμπολίτισσες κι Αγαπητοί Συμπολίτες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του τόπου μας και με συναίσθηση των αναγκών αλλά και του αγώνα που απαιτείται για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας , σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Η ψήφος σας είναι ένδειξη εμπιστοσύνης κι η εμπιστοσύνη είναι το όχημα για να προχωρήσω εγώ κι οι συνυποψήφιοί μου στην υλοποίηση του οράματος μας για ένα καλύτερο δήμο, για το ‘Δήμο της Καρδιάς μας’.
Έχει έρθει η ώρα η Πρέβεζα να βγει από τη στασιμότητα και την αφάνεια και να αναδειχθεί σε δήμο κόσμημα της χώρας, σε δήμο που δύναται να παρέχει ευκαιρίες στους πολίτες της και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες. Η μαγιά υπάρχει,αφού η Πρέβεζα είναι ένας τόπος όμορφος με πληθώρα φυσικών θησαυρών. Αυτό που φαίνεται να λείπει είναι η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών για ανάπτυξη, πρόοδο κι ευημερία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό με όρεξη και διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών για έργα και δράσεις υπέρ αυτών.
Οι εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή. Η ψήφος σας έχει δύναμη και με αυτή τη δύναμη σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου ‘ο Δήμος της Καρδιάς μας’. Όσο περισσότερη η δύναμη, τόσο ευκολότερα κινείται ο τροχός της εξέλιξης. Δεσμεύομαι μέσα από ενεργό δράση να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου, το επιχειρηματικό μου πνεύμα και τις φρέσκες ιδέες μου για την ανάπτυξη του δήμου μας και το καλό όλων μας κι υπόσχομαι ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα- πρόκληση με διάθεση συνεργασίας.
Σκεφτείτε μπροστά και ψηφίστε σωστά! Με εκτίμηση Δημήτριος Καραμανίδης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα