Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:10

Χρήστος Παντούλας : Αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα στο Δήμο Ζηρού!

1831 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2019, 9:32 πμ | 0 σχόλια

 

 

Μια σίγουρα αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ζηρού, είναι αυτή του Χρήστου Παντούλα στο ψηφοδέλτιο “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” με υποψήφιο δήμαρχο Ζηρού, τον Νίκο Καλαντζή. Ο Χρήστος Παντούλας αξίζει να είναι στις επιλογές των δημοτών Ζηρού, αφού έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση και είναι ο άνθρωπος που αξίζει να εμπιστευτεί το εκλογικό σώμα δια της ψήφου του. Η ντομπροσύνη του, οι ξεκάθαρες κουβέντες και η μεγάλη διάθεση για προσφορά είναι από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητά του και αξίζει πραγματικά να είναι στις επιλογές των Δημοτών Ζηρού. Σας παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ζηρού.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παντούλας Χρήστος του Ελευθερίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζηρού (Δ.Ε.  Θεσπρωτικού) με την παράταξη “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νικόλαο Καλαντζή.

Γεννήθηκα στα ΜΕΛΙΑΝΑ το 1959, αποφοίτησα από το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Δερβιζιάνων και είμαι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ. Σπούδασα Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο  στον τομέα των Ανθρωπιστικών Σπουδών (Β΄ Έτος μεταπτυχιακού προγράμματος –Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία) ενώ σπούδασα και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας Αθηνών. Από τα πρώτα Χρόνια της φοιτητικής μου παρουσίας ανέπτυξα συνδικαλιστική δραστηριότητα ενώ ακολούθως  είχα διαρκή κοινωνική παρουσία και προσφορά .

Διετέλεσα πρόεδρος της Αδελφότητας Μελιανών υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ρωμιοσύνη» Δήμου Βύρωνα, υπεύθυνος δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. ταχυδρομικών υπαλλήλων ΕΛΤΑ, εκλεγμένο μέλος της POST ΕΛΤΑ, εκλεγμένο μέλος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων από το 2015 έως το 2018 εκλεγμένο μέλος  του Εργατικού κέντρου Αθήνας, εκλεγμένο μέλος Περιφερειακών Εργασιών Συμβουλίων ΕΛΤΑ κ.α.

Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία διατέλεσα τμηματάρχης-προϊστάμενος στάθμης  τμήματος 1 Μονάδας Διανομής και κέντρου Διαλογής Ιωαννίνων, Προϊστάμενος στάθμης τμήματος 1 μονάδας Διανομής στον Βύρωνα Αττικής και στο κατάστημα 151 της Αθήνας, ενώ ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως προϊστάμενος του καταστήματος ΕΛΤΑ Θεσπρωτικού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα