Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:20

Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στην Π.Ε. Πρέβεζας Θανάση (Σάκη) Καρακασίδη

938 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2019, 12:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Φίλες και φίλοι,
Στην ταραγμένη και ανήσυχη εποχή που ζούμε, επιβάλλεται οι πολίτες να μην παραμένουν αποστασιοποιημένοι και αδιάφοροι για τα κοινά και τη δημόσια ζωή, πόσο μάλλον για το χώρο της αυτοδιοίκησης, ένα χώρο λήψης αποφάσεων και χάραξης πολιτικής που ευνοεί την αυτενέργεια και την πρωτοβουλία μακριά από τα ισχυρά κέντρα εξουσίας.
Η αυτοδιοίκηση για μένα έχει θεμέλιο την συλλογική προσπάθεια προς όφελος του τόπου. Πιστεύω ακράδαντα πως η λύση βρίσκεται στην ενεργό συμμετοχή και σύμπραξη όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων, στο να εργαστείς σε αυτή την κατεύθυνση και να προσφέρεις όπως μπορείς, θέτοντας το δικό σου μικρό λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια, με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής σου, σε όλους τους τομείς, όπως είναι η πρωτογενής παραγωγή, ο τουρισμός, η έρευνα, ο πολιτισμός, η υγεία.
Αυτό είναι για μένα η Αυτοδιοίκηση. Άνθρωποι διαφορετικοί, που έχουν όρεξη να προσφέρουν. Άνθρωποι ικανοί, πρακτικοί και με σεβασμό προς τους συμπολίτες τους που νιώθουν την ανάγκη να δώσουν ώθηση στον τόπο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας από αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχομαι με χαρά την τιμητική προς το πρόσωπο μου πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου, Δημήτρη Δημητρίου, να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ήπειρος όλον».
Είμαι γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την επαγγελματική μου ιδιότητα τα τελευταία 20 χρόνια μου δίνει τη δυνατότητα να έρχομαι σε επαφή με τα προβλήματα συνολικά της περιφέρειας και τον εμπορικό της κόσμο και να γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας στην καθημερινότητά τους. Με όχημα την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου και την κοινή συστράτευση στον αγώνα της αυτοδιοίκησης θα προσπαθήσω να είμαι κοντά στον πολίτη μέσα από τη θέση του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με στόχο μια νέα επανεκκίνηση για τον τόπο μας με αναπτυξιακές
προοπτικές.

 

  • Ο Αθανάσιος Καρακασίδης είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Πρέβεζας στον συνδυασμό “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ” και υποψήφιο Περιφερειάχη Ηπείρου τον Δημήτριο Δημητρίου

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα