Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:01

Ένας ακόμη νέος, ο Γιάννης Ζιώγκας με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον υπ. δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα

1425 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/03/2019, 7:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχο κ. ΝΙΤΣΑ ΓΙΩΡΓΟ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» ο Γιάννης Ζιώγκας φοιτητής  στο Πανεπιστήμιο Ιόνιων Νήσων (ΛΕΥΚΑΔΑ) στο τμήμα διοίκηση επιχειρήσεων.

Αναλυτικά η δήλωση με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση του ΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η κάτωθι:

Φίλε Γιώργο,  θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την τιμητική πρόταση που μου κάνεις να συμμετάσχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό Νίκης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» και να σου δηλώσω ότι αποδέχομαι ευχαρίστως να συμμετάσχω και να αγωνιστώ μαζί σου με την υπόσχεση σ’ εσένα και τους συνεργάτες μας, ότι  σκοπός μου θα είναι να μεταφέρω την αγωνία της γενιάς μου για την ανάπτυξη του τόπου μας για το καλό όλων μας. Θέλω να έχω άποψη για την επόμενη μέρα και να συμμετέχω ενεργά.

Καλό με την σειρά μου όλους τους νέους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτές τις εκλογές. Όλοι μαζί στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».

Ο κ. Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη για την αποδοχή της πρόσκλησης – συμμετοχής δήλωσε:

Οι νέοι απομακρύνονται από τα κοινά και την πολιτική και απομακρύνονται γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν ρόλο να διαδραματίσουν. Γιατί πιστεύουν ότι η συμμετοχή τους δεν θα κάνει καμιά διαφορά. Κατανοώ την απογοήτευση και τη στάση αποχής που πολλές φορές επιλέγουν αρκετοί νέοι σήμερα. Θεωρώ, όμως, ότι η στάση αυτή δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Και είναι γι’ αυτό που θέλω και μέσα από την υποψηφιότητα του Γιάννη  και άλλων νέων παιδιών να στείλουμε το μήνυμα πως είναι η ώρα οι νέοι να τολμήσουν και να αλλάξουν όλα όσα τους ενοχλούν. Να καταστούν συμμέτοχοι στη διαμόρφωση του δικού τους μέλλοντος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα