Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:00

Μήνυμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές έστειλε από την Πρέβεζα ο Δημήτρης Παπαδημούλης

694 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/03/2019, 10:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μήνυμα   μαζικής συμμετοχής στις Ευρωεκλογές   , τις οποίες και χαρακτήρισε ως πολύ κρίσιμες για το  μέλλον της Ευρώπης και την θέση της Ελλάδας σε αυτή, έστειλε από  την Πρέβεζα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τον κ.Παπαδημούλη (ο οποίος έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από την  υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Νάσση , τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ  στην Πρέβεζα Δημήτρη Παπαδήμο και μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ) υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης .

Ο κ.Μπαϊλης  καλωσόρισε τον κ. Παπαδημούλη τον οποίο και ενημέρωσε  για θέματα του Δήμου ενώ αμέσως μετά ο αντιπρόεδρος του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (παρόντος και του Υφυπουργού Εργασίας Κωσταντίνου Μπάρκα) απεύθυνε χαιρετισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ.Παπαδημούλης  εξέφρασε την χαρά του για την  παρουσία του στην Πρέβεζα υπογραμμίζοντας   ότι στις Ευρωεκλογές του Μαϊου είναι πολύ σημαντικό ο λαός να εκλέξει τους καλύτερους εκπροσώπους  έτσι ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιήσει την θέση της απέναντι σε μια “συμφωνία συμφερόντων”.

Επίσης ο   ευρωβουλευτής (και εκ νέου υποψήφιος) απαντώντας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη  ο οποίος τον συνεχάρη για τον αγώνα του στην Ευρωβουλή ενάντια στον ρατσισμό,τόνισε ότι   είναι πολύ σημαντικό να “ανακοπεί”

η επικίνδυνη πορεία των ακροδεξιών  επικίνδυνων στοιχείων στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα