Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:24

Σε υπέροχο κλίμα η κοπή πίτας του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας

1250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2019, 10:47 πμ | 0 σχόλια

 

 

Στο κέντρο “Βαθύ” στην περιοχή Βαθύ Πρέβεζας έκοψε την πίτα του ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας, το Σαββατόβραδο 16 Φεβρουαρίου 2019, με ζωντανή μουσική και κέφι. Παλιοί και νέοι διαιτητές του συνδέσμου, αλλά και πολλοί φίλοι τους γιόρτασαν σε μια όμορφη βραδιά ανταλλασσόντας ευχές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση  ανάμεσά τους ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Νίτσας Γιώργος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Πλέουρας και Αναστάσιος Αμάραντος, ενώ και με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου Πρέβεζας παραβρέθηκε ο Μάκης Ντίτσος ο οποίος ήταν ένας εκ των τιμωμένων προσώπων της βραδιάς.

 

Ο τοπικός σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας τίμησε τον Μάκη Ντίτσο που σφύριξε ως διαιτητής στη σούπερ ληγκ αλλά και τον Κώστα Ποντίκη που έπαιξε επόπτης στη σούπερ ληγκ. Και τα δύο τιμώμενα πρόσωπα ευχαρίστησαν για την τιμή που έγινε στο πρόσωπό τους και ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου.

 

Είναι από τις όμορφες στιγμές του ποδοσφαίρου, που γίνεται τιμή σε διαιτητές που όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος τους στους αγωνιστικούς χώρους. Το πως κόπηκαν σε … κεντρικό επίπεδο, αξιόλογοι Πρεβεζάνοι διαιτητές  από τους πίνακες, από αυτούς που διαφεντεύουν το ποδόσφαιρό μας, μόνο βρώμα και δυσωδία αποπνέει και δε θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο. Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση στέλνει τις ευχές της για καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας πάντα με επιτυχίες και τύχη, γιατί είναι σίγουρο ότι τη χρειάζονται την τύχη οι διαιτητές στις δύσκολες φάσεις που μπορεί να τους τύχουν. Χρόνια πολλά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα