Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:51

Πρέβεζα : Επιτυχημένη κοπή πίτας του μορφωτικού-εκπολιτιστικού συλλόγου “Διογένης” της Νέας Σινώπης

1232 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2019, 10:12 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σε ένα υπέροχο κτίριο που στεγάζει την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό, στο “σπίτι” του μορφωτικού εκπολιτιστικού συλλόγου “Διογένης” της Νέας Σινώπης, έγινε με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα και έζησε μια υπέροχη ποντιακή βραδιά, με τραγούδια και χορούς, από τους μουσικούς και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

 

Στις δράσεις του συλλόγου αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου Ρούλα Σαρηγιαννίδου, ένας σύλλογος που μετρά 38 χρόνια ζωής, ιστορίας και προσφοράς.

 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γιολδάσης,  οι αντιδήμαρχοι Λάζαρος Πιπιλίδης και Κώστας Ματέρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Νίτσας Γιώργος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Στύλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φώτης Ζέρβας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Χριστίνα Κριτσιμά κ.α.

Στα επιτεύγματα του συλλόγου που δεν έχουν αντιστοιχία σε άλλες περιοχές, αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Λάζαρος Πιπιλίδης. Μικροί και μεγάλοι από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου χόρεψαν ποντιακούς χορούς, δίνοντας ένα υπέροχο κλίμα σε μια βραδιά που ήταν σίγουρα επιτυχημένη. Στον Μορφωτικό εκπολιτιστικό σύλλογο της Νέας Σινώπης Πρέβεζας “Διογένης” διακρίνεις πάντα μια σημαντική οργάνωση με ότι έχει να κάνει με το σύλλογο κι αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω. Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εύχεται καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και τύχη στον μορφωτικό εκπολιτιστικό σύλλογο “Διογένης” της Νέας Σινώπης!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα