Κυριακή, 19/05/2024 | 12:47

ΕΣΠΕΑΙΤ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΙΛΗ

908 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2019, 8:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα των συναδέλφων που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου με τόπο διαμονής την Πρέβεζα, είχε επίσημη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμονιάς Απόστολος και ο Γ. Γραμματέας Κων/νος Παπασταύρος εξέθεσαν τις ανησυχίες των συναδέλφων που υπηρετούν στην Μ.Υ. FOB AKTIOY, κυρίως μετά την τελευταία μετονομασία και την επικείμενη μείωση προσωπικού που προβλέπεται στο νέο οργανόγραμμα. Παράλληλα δόθηκαν στον Δήμαρχο αντίγραφα από τις δύο (2) Ερωτήσεις που έχουν καταθέσει στην Βουλή των Ελλήνων επτά (7) Βουλευτές των κομμάτων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ. Αναλύθηκε η προσφορά της Μονάδας στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας και δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο ότι θα προβεί σε πρωτοβουλίες αρμοδιότητας του με στόχο την διατήρηση της Μονάδας στα υφιστάμενα επίπεδα.  

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε αμοιβαία διάθεση για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

             

     Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας   

        Λεμονιάς Απόστολος                              Παπασταύρος Κων/νος

  6983511103                                                         6983507035

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα