Σάββατο, 25/09/2021 | 13:47

Κώστας Μπάρκας: «Η χώρα μας έχει αλλάξει σελίδα»

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2019, 4:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

«Η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, η ανεργία έχει μειωθεί και  η οικονομία πηγαίνει προς το καλύτερο. Η χώρα μας έχει αλλάξει σελίδα» τόνισε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Antenna.

Ερωτηθείς  για την υπόθεση Novartis, ο Κώστας Μπάρκας, μεταξύ άλλων, είπε «Καταρχήν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, κάτι που δεν έχει  σύσσωμη η Ν.Δ. και περιμένω η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους. Έχουμε έναν μάρτυρα, τον οποίο μέχρι πρότινος η Ν.Δ. τον αποκαλούσε «κουκουλοφόρο». Έχουμε ένα επιβεβαιωμένο σκάνδαλο για το οποίο μίλησε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή» και συμπλήρωσε «Δεν έχουμε δεύτερο Χριστοφοράκο. Να θυμίσω ότι ο Χριστοφοράκος ήταν ο άνθρωπος που κατήγγειλε το σκάνδαλο της Siemens και διέφυγε στο εξωτερικό επί κυβέρνησης Ν.Δ. και υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη. Ευτυχώς, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά».

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε «Περιμένουμε οι άνθρωποι που έλεγαν ότι θα καταθέσουν μηνύσεις και θα βάλουν φυλακή τους «κουκουλοφόρους», αλλά τώρα φίλους τους μάρτυρες, να καταθέσουν μηνύσεις στον κύριο αυτόν, που είναι γνωστό το όνομά του».

Ερωτηθείς για την άδεια εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές, ο Κώστας Μπάρκας απάντησε «Οι καταδικασμένοι για  σειρά ποινικών αδικημάτων έχουν δικαίωμα να παίρνουν άδεια. Όμως, τις αποφάσεις λαμβάνει το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών και όχι η κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο Κώστας Μπάρκας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο του 2019.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα