Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:45

Πρέβεζα : Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων με τον Αστυνομικό διευθυντή

806 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2019, 4:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 Σήμερα (03/01/2019) και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, Ταξίαρχο κ. ΝΙΚΟΥ Πάρι . Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το προεδρείο της ένωσης μας πέραν του εθιμοτυπικού συζήτησε με τον κύριο Διευθυντή  για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ζητώντας την συνδρομή και του ιδίου για την επίλυσή τους. Επιπρόσθετα τονίστηκε ότι ο δρόμος της Διοίκησης με τις Συνδικαλίστηκες Ενώσεις είναι παράλληλος και η σωστή κατεύθυνση στην διαχείριση των προβλημάτων προς όφελος των συναδέλφων επιτυγχάνεται προωθώντας τον διάλογο και την συνεργασία

        Ο κύριος Διευθυντής κατανοώντας και γνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, ζήτησε να υπάρχει αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών και δεσμεύτηκε πως οπού μπορεί θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσής τους.

       Ως  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους μας τόσο εντός όσο και εκτός τειχών, ότι τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι κοινά και θα συνεχίσουμε δυναμικά να τα προβάλλουμε και να αγωνιζόμαστε  για την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων .

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

 

   

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα