Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:23

Όλα έτοιμα για την αυριανή νύχτα των ευχών στην Πρέβεζα!

809 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/12/2018, 1:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Από την Πρέβεζα μέχρι τον ουρανό θα φτάσουν αύριο παραμονή Χριστουγέννων οι ευχές όλων όσων βρεθούν στο  Χωριό της Χαράς στην Πλατεία Ανδρούτσου στις 6 το απόγευμα συμμετέχοντας στην όμορφη, γιορτινή και συγκινητική νύχτα των ευχών.

Δεκάδες φαναράκια  με γραμμένες επάνω τους τις πιο  κρυφές μας επιθυμίες θα “πετάξουν”   θα πετάξουν στον Χριστουγεννιάτικο ουρανό με την ευχή να φτάσουν   στη φάτνη του νεογέννητου Χριστού.

Την  βραδιά διοργανώνει ο Δήμος   σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου και τον Σύλλογο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων  .

Η νύχτα των  ευχών θα είναι το αποκορύφωμα μας γιορτής που θα ξεκινήσει στις 11.30 το μεσημέρι με την γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας όπου θα κληρωθούν 100 και πλέον δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.

Στις 12  την παραλία “θα αναστατώσει” με τον πιο μελωδικό τρόπο το νεανικό συγκρότημα “Κρόταλα” από την Άρτα, το οποίο θα παίξει χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες.

Μετά το πέταγμα των φαναριών  ο Αρτινός καλλιτέχνης Γιώργος Ζιώρης θα ταξιδέψει τον κόσμο με την μπάντα του σε αγαπημένα ελληνικά, ξένα και βέβαια γιορτινά τραγούδια, από ρεμπέτικα μέχρι τζαζ, αποτυπωμένα πάντα μέσα από τη δική του φρέσκια και ανατρεπτική ματιά. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν είσοδο για το κοινό κι όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης :

“Το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε είναι η αγάπη μαζί με την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

Και η Πρέβεζα αυτές τις μέρες είναι φωτεινή, είναι γιορτινή, είναι ανθρώπινη και απλά πανέμορφη»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα