Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:30

Πρέβεζα : Και ο Άγγελος Πουλίσης με την “Ανάπτυξη Τώρα”

1250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/11/2018, 4:35 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον επικεφαλή της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχό κ. ΝΙΤΣΑ ΓΙΩΡΓΟ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» ο Άγγελος Πουλίσης (πυροσβέστης – διασώστης).

Αναλυτικά η δήλωση με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση του ΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η κάτωθι:

«Αξιότιμε και Αγαπητέ φίλε Γιώργο  Νίτσα,

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμητική πρόταση – πρόσκληση που μου κάνατε να συμμετάσχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές  με το Συνδυασμό Νίκης του οποίου ηγείσθε «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του διευρυμένου Δήμου ΠΡΕΒΕΖΑ και να σας δηλώσω ότι αποδέχομαι ευχαρίστως να συμμετάσχω και να αγωνισθώ μαζί σας με την υπόσχεση σ’ εσάς, τους συνεργάτες μας,  τους αγαπητούς και εκλεκτούς συνδημότες και συνδημότισσές μας ότι μοναδικός στόχος και σκοπός μου θα είναι η προσφορά υπηρεσιών για το καλό του τόπου μας για το καλό όλων μας.

Όλοι μαζί στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο  με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».

Ο κ. Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον κ. Πουλίση για την αποδοχή της πρόσκλησης – συμμετοχής , του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθεια για προσφορά που τον διακρίνει  όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στον τόπο μας. Καλό αγώνα φίλε Άγγελε.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα