Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:40

Ο Κώστας Μπάρκας ρίχνει γερά χαρτιά στο παιχνίδι : Νέος αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

1187 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2018, 11:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

Δεν γνωρίζω πόσοι και πόσες από εσάς που διαβάζετε αυτή την είδηση,  συμπαθείτε ή όχι τον Πολάκη, αλλά το έγγραφο στη φωτογραφία, φέρνει την υπογραφή του, την υπογραφή βεβαίως του υπουργού υγείας. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ότι ενιχύεται το τεχνικό μέρος του νοσοκομείου Πρέβεζας.  “Αλλά να δούμε και την ονομασία του θέματος (αν θέλετε περάστε το στα ψιλά…)  : παροχή ιατρικού εξοπλισμού στα δημόσια νοσοκομεία στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ  Ελληνικού δημοσίου και  Siemens”. Νέος αξονικός τομογράφος βεβαίως είναι σημαντικό γεγονός  για το νοσοκομείο Πρέβεζας και αποτελούσε μάλιστα και αίτημα κάποιων… ετών.

Είναι όμως αυτό ένα από τα γερά χαρτιά που θα έχει ή αν θέλετε τα… συν του Κώστα Μπάρκα στην προεκλογική μάχη ο αξονικός τομογράφος; Κατά κάποιους  σε 10 μήνες  κατά άλλους νωρίτερα, θα διεξαχθούν εθνικές εκλογές. Προσέξτε δεν ισχυρίζομαι ότι ο Κώστας Μπάρκας το κάνει για προεκλογικές εντυπώσεις (;) και μάλιστα λιγάκι πρόωρα, όμως είναι ένα συν γι’ αυτόν. Το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό το συν, σηκώνει συζήτηση. Δεν παύει όμως να είναι μια σίγουρα θετική εξέλιξη για τις υπηρεσίες υγείας του νοσοκομείου. Ο νέος αξονικός τομογράφος είχε ιεραρχηθεί στις προτεραιότητες του διοικητή Μιλτιάδη Παππά  και της διοίκησης του νοσοκομείου Πρέβεζας κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να επισημανθεί. Βέβαια όσο κυλά ο χρόνος προς τις εθνικές εκλογές, θα μας δίνεται η δυνατότητα με βάση τα δεδομένα να πληθαίνουν τέτοιες αναφορές από την πλειοψηφία του κόσμου. Ενός κόσμου που ήδη συζητά την υποψηφιότητα για βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας του Οφθαλμίατρου Σπύρου Βελέντζα, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Θεωρώ δεδομένο ότι θα απολαύσουμε πολιτικό πολιτισμό και από τους δύο. Και από τον Κώστα Μπάρκα και από τον Σπύρο Βελέντζα, άλλωστε σε ορισμένους πολιτικούς χώρους, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει διαχρονικά…  Μακάρι να συνεχιστούν οι θετικές εξελίξεις για την περιοχή μας και να έρθουν ακόμα περισσότερα από το υπουργείο υγείας. Ο Νέος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Πρέβεζας, είναι ασφαλώς ένα πολύ θετικό γεγονός.

 

ΥΓ. Μεγάλη η χάρη σας κ. Βουλευτά που πίστεψα ότι θα έβαζα παύση στις αναρτήσεις λόγω του 2ου συνεδρίου όλου του επαρχιακού τύπου Ελλάδας στο Ναύπλιο Παρασκευή-Σάββατο 16 και 17 Νοεμβρίου 2018. Τελικά μπήκα στον πειρασμό να αναρτήσω το ζήτημα του νέου τομογράφου στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα