Τρίτη, 19/03/2024 | 09:50

Θα συνεχισθεί η βοήθεια στις άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και την Ένωση Ελληνικού Εφοπλισμού

853 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2018, 5:50 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Μια ανάσα για τις άπορες οικογένειες του νομού Πρέβεζας θα είναι η συνέχιση της επισιτιστικής βοήθειας που εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου και για το 2019. Η βοήθεια αυτή προέρχεται από τη συνεργασία της Π.Ε Πρέβεζας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, και συνίσταται στην διανομή πακέτων βοήθειας για τις άπορες οικογένειες του Νομού, η οποία συνέβαλε στην ανακούφιση των χειμαζόμενων οικογενειών καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης. Τα πακέτα αποτελούνται κυρίως από τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και διανέμονται σε περί τις 100 οικογένειες του Νομού Πρέβεζας, που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Οι ημερομηνίες παραλαβής των πακέτων για το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα είναι:

24 Ιανουαρίου

21 Φεβρουαρίου

21 Μαρτίου

18 Απριλίου

23 Μαίου

27 Ιουνίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συνέχιση του προγράμματος καθώς η βοήθεια αυτή είναι πολύτιμη στις οικογένειες που τη λαμβάνουν. Ευχαρίστησε θερμά την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ που παρέχει τη βοήθεια, καθώς και τη Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων που έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της διανομής των αγαθών, ώστε να γίνεται σωστά και με διαφάνεια και ιδιαιτέρως το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο και τους κ. Κίτσιο Σοφοκλή και κ. Μάρη Κωνσταντίνο από τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα