Τρίτη, 19/03/2024 | 05:08

Κώστας Μπάρκας: «Η Ν.Δ. έχει στοχοποιήσει την εφημερίδα Documento, επειδή δεν μπορεί να την ελέγξει»

862 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/09/2018, 12:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Στην «επόμενη μέρα» και στην υπόθεση Φλώρου  αναφέρθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Live News» του EPSILON TV το απόγευμα της Κυριακής (2/9). Μαζί ήταν και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της  Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη.

Σχετικά με το τέλος της περιόδου των Μνημονίων και την «επόμενη μέρα», ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Εμείς έχουμε βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια και σχεδιάζουμε την επόμενη εικοσαετία για τη χώρα, ώστε να την θωρακίσουμε και να μην ξανασυμβούν στη χώρα μας κρίσεις, όπως την τελευταία οκταετία».

Αναφορικά με την υπόθεση Φλώρου και  ειδικότερα σχετικά με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento για την σχέση συμβούλου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την Energa , ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Η Ν.Δ. έχει στοχοποιήσει τη συγκεκριμένη εφημερίδα, επειδή δεν μπορεί να την ελέγξει, δεν  “πάει με τα νερά της”, ενώ όλες οι άλλες “πάνε με τα νερά της”. Επί της ουσίας πρόκειται για μια εφημερίδα, η οποία κάνει ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν πράγματα για την οικογένεια της Ν.Δ. Η οικογένεια του κ. Μητσοτάκη εμπλέκεται σε πολλά πράγματα, που δεν έχουν απαντηθεί. Ο κ. Μητσοτάκης έχει χρησιμοποιήσει στη Βουλή fake news από εφημερίδες, όπως το  «Πρώτο Θέμα», το οποίο έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από υπουργούς , όπως ο κ. Παππάς και ο κ. Σπίρτζης για δημοσιεύματα και πρόσθεσε «Έχουμε, ευτυχώς, ακόμη δημοκρατία στη χώρα μας, κάτι που η Ν.Δ. θέλει να σταματήσει. Ο κ. Βορίδης είπε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε νομοθετικά, αν κερδίσουν τις εκλογές, ώστε να μην ξανακερδίσει η Αριστερά στη χώρα μας».

Ακολούθως, ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, έκανε παρέμβαση στην ενημερωτική εκπομπή, ζητώντας από την αναπληρώτρια Τύπου της Ν.Δ. να ανακαλέσει τις κατηγορίες που εκτόξευσε νωρίτερα εναντίον του περί δήθεν καταδίκης του στο παρελθόν για συκοφαντίες.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση της απέναντι στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Τέλος, ο Κώστας Μπάρκας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ακολουθεί παλαιοκομματικές πρακτικές και μεθόδους για να σπιλώσει πρόσωπα και υπολήψεις, προκειμένου να διαχειριστεί επικοινωνιακά ένα σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα