Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:02

Νίκη του Απόλλωνα Πάργας επί του ΠΑΣ Πρέβεζα- Ο Καφές του Γιώργου Μουστάκα…

1255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2018, 11:28 πμ | 0 σχόλια

 

 

Το Πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε φωτιά με τον Απόλλωνα Πάργας να είναι η ομάδα που βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια, πίστη και πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, ενώ πλησιάζουμε προς το φινάλε. Μια ομάδα με εξαιρετική διοίκηση, που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, έχει γνώσεις κι ένας προπονητής ποίημα, παίκτες που τα δίνουν όλα κι όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο! Ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν συνάντησα στην παραλία της Πάργας, τον προπονητή του Απόλλωνα Γιώργο Μουστάκα που μου είπε μεταξύ άλλων: “φέτος θα τερματίσω ή πρώτος ή δεύτερος. θυμήσου το.”  κι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος θυμάμαι τα λόγια του. Για να έρθει πρώτος ο Απόλλων και να πάει στη Γ΄Εθνική πρέπει ο Αχέρων και να ηττηθεί εντός έδρας από την ομάδα της Πάργας, αλλά και να ηττηθεί εκτός έδρας στην Πλαγιά, που φήμες αναφέρουν ότι η ομάδα της Πλαγιάς έχει σοβαρά παράπονα από τη φιλοξενία της στο Καναλάκι, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου… Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δεν βγει πρώτος ή δεύτερος – αν και όλα παίζονται- ο Απόλλων Πάργας, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, ότι διαθέτει ομάδα που σφύζει από υγεία! Στην Κορυφή της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, είναι ο Αχέρων Καναλακίου με 67 βαθμούς, ακολουθεί ο Απόλλων Πάργας με 62, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Πρέβεζα με 61 και στην 4η θέση ο Α.Ο. Καρυάς με 60. Είναι σίγουρο ότι και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αν Χάσει μέσα στο Καναλάκι από τον Απόλλωνα Πάργας, ο Αχέρων, τότε θα μιλάμε για μεγάλη ανατροπή του πρωταθλήματος. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν χάσει στα δύο παιχνίδια που απομένουν ο Αχέρων και χάσει σ’ αυτό με τον Απόλλωνα, τότε θα διεξαχθούν Πλέι οφ, σε διαφορετική περίπτωση, ο Αχέρων θα πάρει το απευθείας εισιτήριο ανόδου στη Γ΄Εθνική, χωρίς πλέι οφ.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία από τον αγώνα Απόλλων Πάργας-ΠΑΣ Πρέβεζα, όπως μας στάλθηκαν από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

 

28η αγωνιστική

Σκόρερ: 32’ Ρούγκι, 38’ Τόρες, 59’ Βάσιος, 66΄ Μπόμπορης, 75’ Γκολάκος

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Φραγκούλης – Ντόμαρης

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): Σκάρπος, Μπιστιώλης, Γκιζγκιζγιάν (58’ Ν. Μάρκος), Γκόγκα, Μάρκος Β., Τόρες, Παππάς (77’ Βέκιος), Γκολάκος (89’ Καλάι), Βάσιος, Μηλιώνης (90’ Ευαγγέλου), Ντίσιος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Μήτσιος, Νίκου, Τουλκερίδης, Λεόπουλος (61’ Τουργέλης), Τριάντος, Γκίνι, Τσάλας (82’ Καζούκας), Σκαμνέλος, Ρούγκι, Μπόμπορης (85’ Καραμούτσιος), Ζέρης (65’ Κατσούλας).

Άγγελος Μπέκας: «Δε θέλαμε να πικράνουμε τους φιλάθλους μας»

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

«Το ματς κρίθηκε στην ισοφάριση της Πάργας, στο 1-1. Προηγηθήκαμε και εκεί έπρεπε να βγάλουμε ψυχή, δύναμη, πάθος. Δε το κάναμε κι εκεί κρίθηκε το ματς. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάργας, το ήθελαν περισσότερο, το κέρδισαν.

Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς πλέον. Συνεχίζουμε. Θα κοιτάξουμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας συνεχώς, να κάνουμε καλύτερες επιλογές σε κάποια πράγματα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν εδώ σήμερα και μας συμπαραστάθηκαν από τις εξέδρες Δε θέλαμε να τους πικράνουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Σοβαρός τραυματισμός Λεόπουλου σε ακατάλληλο γήπεδο – Αμάραντος: «Είναι κίνδυνος-θάνατος αυτό το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Νίκος Λεόπουλος, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο 58’ της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας, σε ένα καθ’ όλα ακατάλληλο γήπεδο για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Με αφορμή το γεγονός, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Τάσος Αμάραντος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δε θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι, ούτε για την κατάσταση του χλοοτάπητα σε αυτό το απαράδεκτο γήπεδο. Γιατί και οι παίκτες της Πάργας στο ίδιο γήπεδο έπαιξαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη τους.

Εγώ θα μιλήσω για τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, με την περίφραξη και τα τελάρα και τις πρόκες. Χτύπησε ο Λεόπουλος, έχει σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο, να κάνουμε ορούς και τέτοια. Αυτό το γήπεδο είναι απαράδεκτο. Η ΕΠΣ πέρασε και το είδε αυτό το γήπεδο; Έδωσαν άδεια σε αυτό εδώ το γήπεδο; Και δε μιλάω για τον χλοοτάπητα μόνο. Και αυτό αφορά φυσικά και τα παιδιά της Πάργας, όχι μόνο τους δικούς μας παίκτες. Είναι κίνδυνος-θάνατος αυτό το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές. Ο Λεόπουλος θα πρέπει να πάει νοσοκομείο για να νοσηλευτεί. Δείτε και μόνοι σας τις πρόκες και τα τελάρα».

 

Ώρες πριν τον αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας Γιώργος Μουστάκας, ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία του, με το ακόλουθο σχόλιο:

Πέντε η ώρα θα ξέρω αν είναι γλυκός ή πικρός ο καφές!!!

 

Τελικά μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πάργας επί του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο καφές ήταν σίγουρα, γλυκός!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα