Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:53

Μιλτιάδης Κλάπας : Πηγή Κερδοφορίας των πιο ληστρικών επιχειρηματικών συμφερόντων- Αιχμές και για τη μαρίνα!

1042 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2018, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

 

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε κι αυτό το Σάββατο (του Λαζάρου) 31 Μαρτίου 2018, η ραδιοφωνική εκπομπή “Αντιπαραθέσεις” με τον Νίκο Λιβιεράτο και την Αντριάνα Σολδάτου, που προβάλεται κάθε Σάββατο στις 10 το πρωί στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ”. Αυτή τη φορά, μεταξύ των άλλων θεμάτων, φιλοξενούμενος ήταν  ο Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μιλτιάδης Κλάπας.

Ο κ. Κλάπας εξαπέλυσε επίθεση στην Δημοτική Αρχή για το Master Plan του Στρατοπέδου Σολωμού και το Πεδίου Βολής, αλλά και για την άγνοια του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαϊλη αναφορικά με την μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Καθηγητή κ. Νίκου Μπελαβίλα για την ένταξη των στρατοπέδων της πόλης στον αστικό της ιστό. Μάλιστα, ο κ. Κλάπας αμναφέρθηκε σε κάποιο σημείο της τοποθέτησής του, για  μετατροπή της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου χώρου σε πηγή Κερδοφορίας των πιο ληστρικών επιχειρηματικών συμφερόντων, ενώ άφησε σαφέστατες αιχμές και για τη μαρίνα και γι’ αυτό που γίνεται στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Είναι ξεκάθαρο, είναι οφθαλμοφανές ότι αυτό το οποίο επιχειρείται, είναι η μετατροπή της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου χώρου σε πηγή Κερδοφορίας των πιο ληστρικών επιχειρηματικών συμφερόντων, για να μην πω αυτά που συμβαίνουν σήμερα, στο παράλληλο μέτωπο της πόλης , για την μαρίνα για την οποία έχω κάνει μεγάλο αγώνα και βλέπουμε σήμερα τα αποτελέσματα.

Στα ενδιαφέροντα τις συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Κλάπας και η συνύπαρξή του, με τον κ. Νίκο Λιβιεράτο έστω και σε επίπεδο ραδιοφωνικής εκπομπής, αφού υπήρχε μεγάλη εσωκομματική κόντρα, όταν και οι δύο άνδρες ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όταν ήταν εν ενεργεία δήμαρχος Πρέβεζας ο Μιλτιάδης Κλάπας κυκλοφορούσε το Forum ένα έντυπο, στο οποίο οι επιθέσεις προς τον τότε δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ήταν ουκ ολίγες (εξ οικείων τα βέλη), στην εκπομπή του Σαββάτου, υπήρχε η προσφώνηση από πλευράς Νίκου Λιβιεράτου “Μιλτιάδη” Πρώτο ενικό και η απάντηση επίσης σε πρώτο ενικό από τον κ. Κλάπα “Νίκο”, βέβαια δεν υπήρξαν τα “Νίκο μου” ή “Μιλτιάδη μου” ούτε τα… “Αγαπημένε μου” σε κάθε περίπτωση όμως έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση την οποία και σας παραθέτουμε στο παρακάτω λινκ. Λέτε να … έσπασε ο πάγος, ανάμεσα στους δύο άνδρες; Πάντως προς τιμήν του Μιλτιάδη, που παρότι -κάτι που έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν- μπορεί να δέχεται επιθέσεις από ΜΜΕ, όταν του ζητείται να τοποθετηθεί για ενημέρωση του κοινού, τα ξεπερνά όλα και το πράττει!

https://www.mypreveza.gr/2018/03/%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AD.html

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα