Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:15

Ξεκίνησαν τα προεόρτια για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ; Δέσποινα Βανδή, Ντέμης και ο Πρεβεζάνος Άλκης Σκούρας, στον Ρέμο…

1992 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2018, 10:18 πμ | 0 σχόλια

 

 

Το ότι ο Πρεβεζάνος πολιτικός μηχανικός και γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Άλκης Σκούρας, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον άλλοτε μεγάλο άσσο των γηπέδων και της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαίδη, είναι γνωστό, αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι εάν πρόκειται για κοινή τους εμφάνιση που έχει να κάνει με τα προεόρτια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα Ο Ντέμης Νικολαίδης, η Δέσποινα Βανδή και η παρέα τους, μαζί τους βέβαια και ο Άλκης Σκούρας βρέθηκαν στο νυχτερινό κατάστημα που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.

 

Σε κάποια στιγμή ο  Αντώνης Ρέμος, διέκοψε το πρόγραμμά του, μίλησε για τη σχέση του με τη Δέσποινα και με την οικογένειά τους, ενώ όπως όλα δείχνουν επίκειται συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Τα χαμόγελα ήταν πολλά στην παρέα, όπως και τα γέλια, η ψυχική ευφορία, μήπως όλα αυτά ήταν και ένα είδος προεορτίων από την επικείμενη στέψη της ΑΕΚ- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ποδόσφιαρο για τη σαιζόν 2017-2018; Στο star.gr αναρτήθηκε και το σχετικό βίντεο με τον ακόλουθο σχολιασμό :

Με αφορμή το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1, και η Δέσποινα Βανδή είχε πάει μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη να διασκεδάσει στον Ρέμο, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε:

«Επιτέλους θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο να συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαγαζί και συγκεκριμένα στο Αθηνών Αρένα, την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο, αλλά ποτέ δεν του καθότανε. Έχω να σας πω ότι και πέρυσι ο Αντώνης ήθελε να συνεργαστούν, αλλά η Δέσποινα είχε το Mamma Mia και δεν μπορούσε…».

 

http://www.star.gr/lifestyle/414802/despoina-bandh-ntemhs-nikola-dhs-phgan-ston-antwnh-remo-ndash-h-synergasia-toys-meta-apo-22-xronia

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα