Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:06

Διαμαρτυρία του εκπολιτιστικού συλλόγου “Σκάλας” Λούρου, γιατί δεν τους επετράπη, να καταθέσουν στεφάνι, την 25η Μαρτίου

1118 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/03/2018, 10:53 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τη διαμαρτυρία τους εκφράζουν από τον εκπολιτιστικό σύλλογο “Σκάλας ” του Λούρου, για το γεγονός ότι ανήμερα της Εθνικής εορτής ενώ υπήρχε και επίσημο έγγραφο που τους προσκαλούσε, δεν τους επετράπη τελικά να καταθέσουν στεφάνι την Κυριακή 25η Μαρτίου 2018, στις εκδηλώσεις που έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Λούρου του δήμου Πρέβεζας.

Η απορία των ανθρώπων του εκπολιτιστικού συλλόγου στην αρχή, που δεν τους επετράπη να καταθέσουν στεφάνι, στη συνέχεια έγινε διαμαρτυρία την οποία και μας μετέφεραν. Από την πλευρά του εκπολιτιστικού συλλόγου , υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το έγγραφο  πιστοποιεί ότι ο  εκπολιτιστικός σύλλογος “Σκάλα” του Λούρου είχε προσκληθεί να καταθέσει στεφάνι την 25η Μαρτίου, επίσης παραπάνω, υπάρχει και η αποστολή του εγγράφου πρόσκλησης προς τον εκπολιτιστικό σύλλογο “Σκάλας” Λούρου και τον κ. Παναγιώτη Σούρδη για το συγκεκριμένο γεγονός. Μια επίσημη ανακοίνωση, θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους, για το τι έχει συμβεί πραγματικά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα