Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:51

Αυτός είναι ο νέος διεθνής της ΑΕΚ!-Πρόκειται για τον Πρέβεζάνο Κωνσταντίνο Καραβίδα! -Ανακάλυψη του Λάμπρου Γεωργιάδη

1643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/09/2017, 11:16 μμ | 0 σχόλια

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος μεταξύ των ποδοσφαιριστών κάλεσε και τον 16χρονο Καραβίδα Κωνσταντίνο της ΑΕΚ. Πρόκειται για το κεντρικό στόπερ και βασικό μέλος της ΑΕΚ Κ17. Ο Κωνσταντίνος Καραβίδας, είναι Πρεβεζάνος, γιος του Ξενοφώντα Καραβίδα και της Καρολίνας και βέβαια ανιψιός του Γρηγόρη, που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην ΑΕΚ και την ORIGINAL 21.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,85, είναι 74 κιλά 16 ετών, ενώ έχει απίστευτη αλτικότητα, καθώς τα εργομετρικά του, έδειξαν… αλτικότητα, 6 πόντους μικρότερη από του… Ρονάλντο! Τα παρακάτω στοιχεία  και το φωτογραφικό υλικό, είναι από το ΑΕΚ Live.

Ο Καραβίδας ήταν από τους κορυφαίους στους πρώτους δύο αγώνες του πρωταθλήματος με Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Η πρόσκληση από την Ε.Π.Ο. έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ AEK στις 19 Σεπτεμβρίου και ο νεαρός Κωνσταντίνος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη.

Ο Kωνσταντίνος Καραβίδας αποτελεί – σύμφωνα με ειδικούς που τον παρακολουθούν – μεγάλο ταλέντο, έχοντας – και σπάνιο αυτό για την θέση στην οποία αγωνίζεται, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Ο 16χρονος στόπερ ύψους 1.84 χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο πόδια και αποτελεί βασικό μέλος της ΑΕΚ την τελευταία πενταετία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ανηψιός του ιστορικού στελέχους του Συνδέσμου Οπαδών ΑΕΚ Νέας Υόρκης Γρηγόρη Καραβίδα γνωστού με το παρατσούκλι «Κουπί».

Αποτελεί ανακάλυψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάμπρου Γεωργιάδη και του Τάκη Καραφέσκου. Ο Λάμπρος Γεωργιάδης μάλιστα χαρακτηρίζει το νεαρό Καραβίδα νέο Μανωλά! Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 5 ετών στην ΑΕ Μεταμόρφωσης, μετά πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης και από το 2013 έχει ενταχθεί στην ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ-Φωτογραφίες: AEKlive.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα