Τρίτη, 19/03/2024 | 05:15

3η Γιορτή Μανιταριού Απίθανες δράσεις και για τα παιδιά!

753 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2017, 2:59 πμ | 0 σχόλια

Η 3η Γιορτή Μανιταριού που διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έχει κάτι για όλους! Έτσι οι μικροί φίλοι του Μουσείου δε θα μείνουν παραπονεμένοι!

Την Παρασκευή 29/9 και ώρα 6.15 μμ., τα παιδιά θα γιορτάσουν την έναρξη της Γιορτής με ξυλοπόδαρους, κλόουν και ζωγραφική προσώπου. Ο ξυλοπόδαρος Λέλος και ο κλόουν Ζουμπουλοστρουμπουλοκεφτεδούλης θα βρίσκονται στη Γιορτή Μανιταριού για να σκορπίσουν γέλιο και χαρά με τα καμώματά τους. Ενώ ταυτόχρονα, η Χρύσα Παπαγεωργίου, makeup artist και πτυχιούχος αισθητικής θα επιμεληθεί το face painting των παιδιών.

Στις 7.30 μμ., τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων αναλαμβάνει το παιδικό θέατρο σκιών του Κοσμά Παναγιώκα, που μαζί με την Καραγκιοζοπαρέα θα παρουσιάσουν τη μοναδική παράσταση «Ο Καραγκιόζης σε νέες περιπέτειες στον κόσμο των μανιταριών» Η βραδιά θα κλείσει με ατελείωτο παιχνίδι με μαριονέτες!

Το Σάββατο 30/9, στις 12.00 μμ., ο κλόουν Ζουμπουλοστρουμπουλοκεφτεδούλης θα περιμένει και πάλι τα παιδιά στην πλατεία για να τα διασκεδάσει και μαζί του θα είναι και η Χρύσα Παπαγεωργίου για να ζωγραφίσει στα χαμογελαστά προσωπάκια τους!

Στις 7.30 μμ., ο μάγος Desdinova θα κάνει τα εντυπωσιακά μαγικά του και η ατμόσφαιρα θα γίνει ονειρεμένη!

Την Κυριακή, 1/10, η διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους ξεκινά από τις 10.00 π.μ., με εργαστήρια ζωγραφικής και γλυπτικής. Φυσικά, παρούσα θα είναι και η Χρύσα Παπαγεωργίου, για να συνεχίσει τη ζωγραφική προσώπου.

Η φετινή Γιορτή Μανιταριού στοχεύει να διασκεδάσει τους πάντες: μικρούς & μεγάλους!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα