Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:13

Πρέβεζα: Αντώνης Αντωνόπουλος: Άι πνιγείτε… -Χωρίς Ναυγοσώστες από την 1η Σεπτεμβρίου…

957 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/09/2017, 9:06 πμ | 0 σχόλια

Ένα σχόλιο του Αντώνης Αντωνόπουλου στο διαδίκτυο, την 31η του Αυγούστου συζητήθηκε πάρα πολύ, αφού αφορά στην μη ύπαρξη ναυαγοσωστών, από την 1η Σεπτεμβρίου στις ακτές του δήμου Πρέβεζας. ο Αντώνης  Αντωνόπουλος, σχολίασε ως εξής:

Αϊ πνιγείτε!!!
Από αύριο 1η Σεπτεμβρίου να πάτε να πνιγείτε !!!
Αυτό είναι επίσημο από τον #ΔήμοΠρέβεζας, δεν το λέω εγώ!!!
Η σύμβαση λήγει στις 31/8/17 και από αύριο η Παραλία Βράχου όπως και οι υπόλοιπες του Δήμου Πρέβεζας θα μείνουν χωρίς ναυαγοσώστες.
Ο #ΔήμοςΠάργας λαμβάνοντας υπόψη την πληρότητα των καταλυμάτων, ανανέωσε την σύμβαση και εως τέλη του Σεπτέμβρη θα είναι καλυμμένες οι παραλίες του Δήμου Πάργας
.
Τελικά εάν καθίσουμε, σε αρκετά πράγματα, να συγκρίνουμε τις παροχές και την εξυπηρέτηση στους δύο όμορους Δήμους υπάρχει ΗΜΕΡΑ με τη ΝΥΧΤΑ διαφορά!!!
Κάποιοι ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούν να παρέχουν: παρά μόνο να απαιτούν και να εισπράττουν ξέρουν.
Να δώσω Συγχαρητήρια (για κάτι το αυτονόητο) στους υπεύθυνους του Δήμου Πάργας αλλά και να απαιτήσω από τον Δήμο Πρέβεζας και τους υπεύθυνους του αύριο να έρθουν και να κατεβάσουν την ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ.
Από αύριο κύριοι δεν δικαιούστε να λέτε ότι η παραλία Βράχου έχει ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ! (ούτε και οι υπόλοιπες του Δήμου Πρέβεζας).

Καλό θα ήταν να ενημερωνόταν και οι πολιτευτές της περιοχής μας: #ΚώσταςΜπάρκας #ΣτέργιοςΓιαννάκης #ΣτράτοςΙωάννου καθώς και του επιμελητήριου Ioannis Giamas

#atprevezagr #Myprevezagr #JoinEpirus #ΤΟΜΗστηνενημέρωση#πάργαπατατούκος
θα παρακαλούσα το λιγότερο στην κοινοποίηση του παρόν κειμένου, και εάν μπορείτε να ασχοληθείτε και να προβάλετε ένα μεγάλο πρόβλημα της περιοχής μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα