Κυριακή, 27/09/2020 | 21:17

Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, με τους πρωταθλητές στίβου, Κορίνα Πολίτη, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και Κωνσταντίνο Φυτόπουλο

496 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/08/2017, 5:29 μμ | 0 σχόλια

Τη χρυσή Πανελληνιονίκη Νέων Γυναικών στα 100 και 200 μέτρα και ασημένια στην κατηγορία γυναικών Κορίνα Πολίτη, τη Γεωργιάννα Ιωακειμίδου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και με συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων στο έξαθλο, υποδέχθηκε σήμερα στο πολιτικό του γραφείο ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο βουλευτής συνεχάρη όλους τους αθλητές για τις πρόσφατες επιτυχίες τους, επισημαίνοντας ότι είναι καλοί «πρεσβευτές» της Λευκάδας και ότι αποτελούν πρότυπο για την νεολαία μας, παρακινώντας τους νέους και τις νέες μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο κ. Καββαδάς, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού σε συνδυασμό με τα σχολικά μαθήματα, παρότρυνε τους αθλητές να βάζουν στόχους και να επιμένουν σε αυτούς και τους ευχήθηκε καλές επιδόσεις και νέες επιτυχίες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας Σπύρος Μεσσήνης και η προπονήτρια Χρυσούλα Φραγκούλη, τους οποίους ο κ. Καββαδάς συνεχάρη υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν για την ανάδειξη ταλάντων στον κλασικό αθλητισμό της Λευκάδα και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος στους νέους τόπου μας. Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού στη Λευκάδα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα