Σάββατο, 02/07/2022 | 11:05

Δίδυμος αδελφός Στέλλας: Ο μπαμπάς δεν γελάει και θυμώνει εύκολα

598 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2017, 8:44 πμ | 0 σχόλια

Συγκλονίζουν τους πάντες τα λεγόμενα του δίδυμου αδελφού της άτυχης Στέλλας Εικοσπεντάκη. Η ψυχολόγος η οποία μίλησε μαζί του αποκάλυψε πως το μικρό αγόρι δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, καθώς ο πατέρας του του είπε ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους και πήραν την αδελφή του.

«Ο μικρός ήταν απόλυτος ότι δεν άκουσε τίποτα, μολονότι κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ούτε “κιχ”» τόνισε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος της αστυνομίας που μίλησε με τον μικρό αγόρι.

«Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε, ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις. Τον ρώτησα αν θα μπορούσε ο μπαμπάς του να έχει ακούσει κάτι και μου απάντησε πως αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, επειδή φοράει πάντοτε τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι» σημείωσε η ψυχολόγος και πρόσθεσε:

«Μου είπε ότι το βράδυ φορούν πυτζάμες και πως με αυτές τις πυτζάμες και την κουβέρτα που σκεπάζεται η Στέλλα την έκλεψαν. Μου είπε ότι του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν, αλλά αυτό το κάνει μόνο η μαμά, γιατί στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές» και κατέληξε:

«Μου είπε, επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Παράλληλα, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει».

ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα