Σάββατο, 23/01/2021 | 04:29

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-1

384 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2017, 12:57 μμ | 0 σχόλια
Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ-1 «Δέκα στην Ενημέρωση» με τους Χρήστο Παγώνη και Νίκο Αγγελίδη στις 10:00-12:00 την Τρίτη 4 Απριλίου. Στην διάρκεια της εκπομπής θα παίξουν πλάνα από την διοργάνωση του Πρεβεζάνικου Πρωινού αλλά και από τον εκθεσιακό χώρο των τοπικών προϊόντων και θα γίνει μια συζήτηση μέσω skype για την διοργάνωση αυτή.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.
Στην ενημέρωση για την κατάταξη των καταλυμάτων  που θα γίνει στις 17:00 θα παρευρεθεί η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κα Αγνή Χρηστίδου με τους συνεργάτες της και στην  συνέχεια η παρουσίαση του Πρεβεζάνικου πρωϊνού θα γίνει από τον Κο Γιώργο Πίττα με τους συνεργάτες του καθώς επίσης και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον Επίτιμο Πρόεδρο Κο Αναστάσιο Τόλη.
Καλούμε όλους τους ξενοδόχους , όλους τους Ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων αλλά και όλους τους επαγγελματίες εστίασης προσφέρουν Πρεβεζάνικο Πρωινό στα καταστήματά τους. Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή προς όλους.
Καλεσμένοι στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης , η Πολιτική Ηγεσία του τόπου μας , Εκπρόσωποι Συλλόγων , ΜΜΕ , και άλλοι.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα