Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:56

Νέα νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

651 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2017, 11:53 πμ | 0 σχόλια

Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και τους εκπροσώπους της Πρέβεζας στη νέα Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου, εξέλεξε το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, στη Λαϊκή Αγορά.
Κατά τη διαδικασία της συνδιάσκεψης, ο  συντονιστής της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, Δημήτρης Παπαδήμος, έκανε απολογισμό του έργου της Ν.Ε. Στη συνέχεια, μίλησαν η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία σχολίασε το κυβερνητικό έργο, καθώς και ο Μανώλης Σαρρής, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έδωσε έμφαση στα οργανωτικά θέματα του κόμματος. Επίσης, το «παρών» έδωσε ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.
Ακολούθως, οι αντιπρόσωποι συζήτησαν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και τους στόχους του κόμματος για την επόμενη διετία. Τέλος, οι  αντιπρόσωποι εξέλεξαν τα νέα κομματικά όργανα.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται (με αλφαβητική σειρά) από τους:

Βελέντζας Σπύρος, Δράκος Μπάμπης, Καρατζένης Νίκος, Καστάνη Δήμητρα, Κωνής Δημήτρης, Κωνσταντινίδου Βάια,  Κωνσταντίνου Χρυσούλα, Λελοβίτης Παναγιώτης, Μητροπάνος Νίκος, Μουστάκα Κατερίνα, Μπάλκος Μιλτιάδης, Νούτσου Ειρήνη, Ξέρας Παναγιώτης, Παγκράτης Σπύρος, Παπαδήμος Δημήτρης.
Για την Περιφερειακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου εξελέγησαν οι  Καρατζένης Νίκος και Λελοβίτης Παναγιώτης.  
Σύντομα, θα συνέλθει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή για να εκλέξει τον νέο Συντονιστή και τον Αναπληρωτή του.
                                                   Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα