Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:02

Αγωνιστική Παρέμβαση Πρέβεζας: Να κλιμακώσουμε τον αγώνα για δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό

624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/09/2016, 4:13 μμ | 0 σχόλια

Πρέβεζα: Η Αγωνιστική Παρέμβαση για την απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Η «Αγωνιστική Παρέμβαση ιδιωτικών υπαλλήλων-ανέργων» Πρέβεζας και οι «Παρεμβάσεις δημοσίου» Πρέβεζας χαιρετίζουν τη δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας, με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο. Μια επικοινωνιακή επίσκεψη η οποία δεν έδωσε καμιά ουσιαστική απάντηση στα αιτήματα των εργαζομένων και του λαού της Πρέβεζας για αναβαθμισμένη δημόσια δωρεάν υγεία για το λαό της περιοχής μας.
Καλούμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την ανατροπή της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , της Ε.Ε και του ΔΝΤ, απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος για  πραγματικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό.
Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να σπάσουμε το κλίμα της μοιρολατρίας και της ηττοπάθειας, για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος , για την απελευθέρωση από τα δεσμά των μνημονίων, του ευρώ, της ΕΕ και του ΔΝΤ που κατασπαράζουν τις ζωές μας..
Στις 10 Σεπτέμβρη στηρίζουμε και συμμετέχουμε στη διαδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 6 μ.μ στη Καμάρα (αναχώρηση λεωφορείου το Σαββάτο 10/9 στις 8 π.μ από την πλατεία Ανδρούτσου).  


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων-ανέργων Πρέβεζας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ δημοσίου Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα