Τετάρτη, 27/05/2020 | 07:00

Θανάσης Καββαδάς, για τις καταστροφές που προκαλούν τα ανεπιτήρητα ζώα στην ορεινή Λευκάδα

296 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/09/2016, 4:07 μμ | 0 σχόλια

Τις καταγγελίες των κατοίκων της ορεινής Λευκάδας για τις καταστροφές που προκαλούν τα ανεπιτήρητα ζώα διαβίβασε ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουπλή, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο Τόσκα.
Ο κ. Καββαδάς επισημαίνει στην παρέμβασή του ότι η επιστολή διαμαρτυρία – καταγγελία των κατοίκων των περιοχών Νικιάνας – Καρυάς – Πηγαδησάνων – Αλεξάνδρου – Πινακοχωρίου – Εγκλουβής – Λαζαράτων – Πλατυστόμων – Περιγιαλίου – Λυγιάς – Επισκόπου – Καρυωτών και Βαυκερής του Δήμου Λευκάδος δηλώνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από την ανεξέλεγκτη βόσκηση βοοειδών.
Ζητώντας συγκεκριμένα μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου, ο βουλευτής συνεχίζει: «Δεδομένου ότι η ανεπιτήρητη βόσκηση στην ορεινή Λευκάδα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών καταστροφών στα ακίνητα και τις καλλιέργειες των κατοίκων, είναι ανάγκη να ληφθούν από την πλευρά της οργανωμένης Πολιτείας συγκεκριμένα παρεμβατικά μέτρα αποτροπής και ελέγχου του φαινομένου».
Στο πλαίσιο αυτό, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να τον ενημερώσει για τα συγκεκριμένα μέτρα που πρόκειται να λάβει για την επίλυση του θέματος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα