Πέμπτη, 22/04/2021 | 00:54

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

446 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2016, 10:29 πμ | 0 σχόλια

Tην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» του καναλιού Channel  9 ξεναγεί στην πόλη μας ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, συλλόγους και ιδιώτες.
Η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» στοχεύει στην ανάδειξη της εκάστοτε περιοχής και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα πρωταγωνιστούν. Η τοπική τέχνη και η ιστορία αναδεικνύονται…
Με στόχο την καταγραφή και ανάδειξη του Δήμου Πρέβεζας, το τριήμερο (17-19/8/2016) που μας πέρασε βρέθηκαν λοιπόν στην Πρέβεζα οι κ. Μάνος Πίπλος και Μιχάλης Γιακιντζής, από την εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» , προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου, σε μία προσπάθεια καταγραφής- με την βοήθεια της τηλεοπτικής κάμερας- μοναδικών περιπλανήσεων και διαδρομών στην όμορφη Πρεβεζάνικη γη.
Στόχος της εκπομπής, είναι η καταγραφή της καθημερινότητας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας. Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» μέσα από τοπία ξεναγήσεις και συνεντεύξεις, σύμφωνα με την ίδια, υπενθυμίζει στους τηλεθεατές, πόσο πλούσια και όμορφη είναι η χώρα μας .
Εικόνες της φύσης, «τοπικές» γεύσεις και «καλούδια», αξιοθέατα, ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του τόπου, αναμένεται να ξεδιπλωθούν στην εκπομπή, με τη βοήθεια όλων εκείνων των ανθρώπων που ζουν στο αστικό κέντρο, στην ύπαιθρο, και «μυούν» τον τηλεθεατή στον τρόπο ζωής τους και στην ενδιαφέρουσα «απλή» καθημερινότητά τους!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή αφηγείται συναρπαστικές ιστορίες ντόπιων, με φόντο τα μοναδικά τοπία της χώρας μας ! Όλα, σε μια συνέχεια της διαδραστικής σχέσης που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής.
Η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» προβάλλεται επίσης από το Channel 9 Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και από πολλά περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα.
 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα