Παρασκευή, 26/04/2024 | 20:00

Πρέβεζα: Εικόνες Εγκατάλειψης στο γήπεδο του Αγίου Θωμά

1369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/06/2016, 8:19 πμ | 0 σχόλια

Κι ενώ το δημοτικό γήπεδο του Αγίου Θωμά στην Πρέβεζα, μετά και την τοποθέτηση του χολοοτάπητα, θα έπρεπε να είναι πραγματικό στολίδι, εντούτοις πλησιάζοντας προς το γήπεδο, οι εικόνες εγκατάλειψης, προκαλούν ερωτηματικά και απορίες. Στην πρώτη φωτογραφία γράφει γήπεδο Πρεβέζης Αγίου Θωμά, η πινακίδα που ήταν κάτω πεσμένη και την σηκώσαμε και δίπλα θυμίζει σκουπιδότοπο! Ύστερα,  όλα τα νερά που έχουν φύγει, δημιουργούν προβλήματα καταστροφής στον χλοοτάπητα του γηπέδου, προσέξτε κι ακόμα δεν έχει αποδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα το γεγονός ότι είναι αυτή η κατάσταση, σε κάποια σημεία του γηπέδου, έχουν ήδη…φυτρώσει

αγριόχορτα!!! Σε κάποιο σημείο που ήταν κάποτε εξέδρα για να παρακολουθούν αγώνες, οι φίλαθλοι,

είναι αποκλεισμένο από τα αγριόχορτα και δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης.

 Ίδια και χειρότερη κατάσταση και με τα αποδυτήρια, βρωμιά, δυσωδία, σπασμένα τζάμια και τα αγριόχορτα, να εμποδίζουν την πρόσβαση.

Στα… δοκάρια (αφού το γήπεδο, μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι,, ο καθένας μπορεί να μπει) υπάρχει ένα σίδερο, που είναι επικίνδυνο, για μικρά παιδιά και όχι μόνο!

 Με απλά λόγια, είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πως ένας αθλητικός χώρος που η δημοτική αρχή Πρέβεζας, όφειλε να συντηρεί σε τέτοιο σημείο, ώστε όταν γίνει η απόδοση προς χρήση να είναι ετοιμοπαράδοτος, σήμερα να είναι  σ’ αυτά τα χάλια! Κι ενώ με τη σταδιακή συντήρηση θα μπορούσαν να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω, τώρα είναι εφικτό να αποφευχθούν εργασίες χιλιάδων ευρώ, που τη… “νύφη” θα πληρώσουν οι δημότες και η τοπική κοινωνία; Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, για ρεπορτάζ και σας μεταφέρει, τις εικόνες εγκατάλειψης αλλά και ντροπής, από αυτή την κατάσταση. Και αλήθεια, θα πρέπει να υπάρχει η κριτική ή η δημοσιογραφική κάλυψη, για να κάνει η σημερινή δημοτική αρχή, τα αυτονόητα; Έπρεπε δηλαδή να κάνουμε εμείς αυτό το ρεπορτάζ για τις εικόνες εγκατάλειψης στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, για να ασχοληθεί με το ζήτημα, η δημοτική αρχή; Δεν γνωρίζουμε αν είναι πάγια τακτική αυτή, της δημοτικής αρχής, μετά τα χάλια που βρίσκεται και το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, όμως πρόκειται για χώρους άθλησης, που οι θλιβερές τους καταστάσεις, προκαλούν και εξοργίζουν την τοπική κοινωνία και τους δημότες Πρέβεζας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα