Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:04

Πρέβεζα: Καλοκαιρινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας 2016»

611 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2016, 12:04 μμ | 0 σχόλια
Αγαπητοί φίλοι,
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας από το 2012 και κάθε καλοκαίρι -όπως σας είναι ήδη γνωστό-διοργανώνει καλοκαιρινή εκστρατεία με σκοπό την προώθηση του βιβλίου και της αναγνωσιμότητας στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Future Library και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.
Από το φετινό καλοκαίρι, η διοργάνωση της καλοκαιρινής εκστρατείας είναι αποκλειστικής ευθύνης  της Εθνικής Βιβλιοθήκης και η δαπάνη θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του Δήμου Πρέβεζας.   
Από το 2012 που η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πρέβεζας συμμετέχει στο πρόγραμμα, έχουν διεξαχθεί με επιτυχία περισσότερες από 200 δράσεις με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών.
Η επιτυχία των δράσεων αυτών, ανήκει σε μεγάλο βαθμό στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών που χωρίς την ουσιαστική συμβολή τους, η επιτυχία των προγραμμάτων αυτών δεν θα ήταν εφικτή και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Λαμβάνοντας υπόψη μας την αμέριστη βοήθεια των εθελοντών όλα αυτά τα χρόνια,  καλούμε και φέτος όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στη διεξαγωγή του προγράμματος που έχει τίτλο : «Γίνε ο εξερευνητής του κόσμου”.
Δηλώσεις συμμετοχής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο τηλέφωνο 2682029889 κατά τις εργάσιμες ώρες μέχρι και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.
Με εκτίμηση,

Κοσμάς Κορωναίος
Δημοτικός Σύμβουλος

Εντεταλμένος σε θέματα πολιτισμού

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα