Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:42

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δήμος Πάργας

726 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2016, 12:48 μμ | 0 σχόλια
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δήμος Πάργας, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι  των δημοτικών παρατάξεων,  Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων,  στελέχη, συνεργάτες και υπάλληλοι του Δήμου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Εύχομαι από την καρδιά μου, καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Με    υγεία,  ευτυχία, προκοπή και αισιοδοξία. Εύχομαι επίσης, αν και η νέα χρονιά ξεκίνησε φορτισμένη με τα θλιβερά κατάλοιπα του 2015,   να μη ξαναζήσουμε το 2016, τις αγωνίες, τα προβλήματα και τους κινδύνους που  πέρσι βιώσαμε.
Ο Δήμος μας, ο Δήμος Πάργας, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από  τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, στον δύσκολο χρόνο που πέρασε, με τους εθνικούς πόρους να έχουν σχεδόν μηδενιστεί, προσπαθήσαμε στο μέτρο του δυνατού.
Πετύχαμε μαζί: Να επιλύσουμε πολλά ζητήματα καθημερινότητας, σε κάθε γωνιά του Δήμου. Να βελτιώσουμε το επίπεδο παροχής των δημοτικών υπηρεσιών.  Να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά μας, αποπληρώνοντας υποχρεώσεις που ήλθαν από το παρελθόν. Να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις προς  όφελος των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας. Να στηρίξουμε τον τουρισμό και να προβάλλουμε, σε όλο τον κόσμο, τα μνημεία του πολιτισμού και την μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας. Να εκτελέσουμε με γρήγορους ρυθμούς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου  και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς,  μέσα από έναν πραγματικό αγώνα δρόμου,  τα έργα  υποδομής του ΕΣΠΑ 2007- 2013.
Είμαι αισιόδοξος ότι για το Δήμο μας,  το 2016 θα είναι μια σημαντική χρονιά. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μια γροθιά. Γιατί όλοι μαζί είμαστε μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Η αισιοδοξία μου στηρίζεται στο έργο που έχουμε  ήδη επιτελέσει, με χρηστή διαχείριση,  τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας τη συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων σας. Με θετική λοιπόν σκέψη, δουλειά, υπομονή και θέληση, θα τα καταφέρουμε. Όπως τα καταφέρνουμε πάντα άλλωστε, κάθε φορά που με έχετε τιμήσει με την επιλογή σας.
Ειδικά φέτος, θα έχουμε μπροστά μας και μια νέα δυνατότητα. Το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014- 2020 που επιτέλους ξεκίνησε να «τρέχει» και στο οποίο έχουμε προετοιμαστεί να εντάξουμε έργα και δράσεις. Γιατί διαρκής επιδίωξη, δική μου και των συνεργατών μου, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής μας, με καίρια έργα και παρεμβάσεις.
Όσον αφορά τη μεταξύ μας σχέση, εγώ πάντα πιστεύω ότι πάνω απ’ όλα είναι οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους. Θέλω να ξέρετε ότι προσωπικά, θα είμαι δίπλα στον καθένα και στην καθεμιά σας,  για να βοηθήσω όποτε χρειαστεί και στο βαθμό που μπορώ. Καλή χρονιά σε όλους και καλή συνέχεια στη συνεργασία μας. Να ξαναγεννηθούν οι χαμένες ελπίδες και να γυρίσει το χαμόγελο σε κάθε οικογένεια ».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα