Τρίτη, 13/04/2021 | 21:55

Στο πλευρό των αγροτών, ο σύλλογος Φαρμακοποιών Πρέβεζας- Λευκάδας

328 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2016, 5:48 μμ | 0 σχόλια
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ


                                     ΨΗΦΙΣΜΑ


Ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Πρέβεζας – Λευκάδας συμπαραστέκεται αγωνιστικά στις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών του Νομού μας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα για την επιβίωση τους.
Η νέα επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην κοινωνική ασφάλιση έρχεται να προστεθεί στους αντιασφαλιστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων που πλέον μονιμοποιούνται.
Το Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικό οδοστρωτήτα για όλους τους εργαζόμενους και για τους επιστήμονες υγείας, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους.
Όσο προκλητικά ψέμματα και να πουν για δήθεν “σωτηρία του ασφαλιστικού και κοινωνική δικαιοσύνη” δεν μπορούν να κρύψουν ότι τελικός στόχος τους είναι η πλήρης εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (λευκή βίβλος για τις συντάξεις) για την ανταποδοτικότητα στην κοινωνική ασφάλιση.
Με το αντιασφαλιστικό Ν/Σ που προωθεί η Κυβέρνηση τους, δισβάστακτους φόρους σε εισόδημα και χωράφια, θα οδηγήσει σημαντικό τμήμα της αγροτιάς στην εξαφάνιση.
Ο αγώνας είναι κοινός, το μέτωπο ενιαίο.
Να σταθούμε στα πόδια μας για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.
Μπορούμε και θα υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας.
Πάλη για δημόσια κοινωνική ασφάλιση.
Να αποσυρθεί τώρα το αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
Πλήρης κάλυψη από το κράτος των κλεμμένων αποθεματικών των ταμείων μας.
Αποκλειστικά Δημόσιο Σύσυτημα Υγείας Πρόνοιας με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο μπλόκο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας στο Λούρο και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Πανελλαδική – Πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα