Κυριακή, 11/04/2021 | 18:13

Σε γιορτινό κλίμα, η κοπή πίτας των διαιτητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας!

713 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2016, 6:05 μμ | 0 σχόλια
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας  έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 30/1 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ταβέρνα στον Άγιο Θωμά στην Πρέβεζα. Όλα τα μέλη-διαιτητές του Συνδέσμου  συγκεντρώθηκαν οικογενειακώς, αντάλλαξαν ευχές και γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους χωρίς να σκέφτονται αν θα πρέπει να σφυρίξουν πέναλτι, φάουλ ή να δείξουν κίτρινη-κόκκινη κάρτα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηλίας Φίτσας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία, λιγότερα οικονομικά προβλήματα και στους διαιτητές να έχουν καλές διαιτησίες και να φθάσουν πιο κοντά στο στόχο που ο καθένας τους έχει θέσει. 
Τόνισε ότι η διαιτησία εξελίσσεται προς το καλύτερο και οι απαιτήσεις της αγγίζουν πλέον επαγγελματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να χρειάζονται συνεχώς επιμόρφωση και προπόνηση. Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, λειτουργώντας παράλληλα, χωρίς να παρεμβαίνει ο ένας στο έργο του άλλου, με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται με την Επιτροπή Διαιτησίας, ώστε να υπάρξει αύξηση του σώματος των Διαιτητών, διοργανώνοντας κάθε χρόνο σχολή, ώστε να αποφοιτούν νέοι Διαιτητές. Κλείνοντας τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι και οι διαιτητές είναι άνθρωποι με συναισθήματα, με καλές και κακές στιγμές και είναι λογικό να κάνουν λάθη, όχι όμως εσκεμμένα.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ.Σωμαρακάκης Φραγκίσκος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ.Κάρτσακλας Θωμάς και ο Γραμματέας της ΕΠΣ Κων/νος Τζίμας καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας Β΄Εθνικής κ.Κωνσταντίνου Δημήτριος από την Άρτα.
Στη συνέχεια εδόθησε τιμητική πλακέτα στον προσκεκλημένο κ.Σωμαρακάκη Φραγκίσκο. Επίσης η Επιτροπή Διαιτησίας τίμησε τους ηλικιακά μεγαλύτερους διαιτητές που συνεχίζουν να διαιτητεύουν, κ.Σπυράκο Αλέξανδρο και κ.Αλεξανδρόπουλο Αλέξανδρο. Ακόμη δόθηκε τιμητική πλακέτα και στον Πρόεδρο της ΕΔ κ.Δημητρίου Γεώργιο για την προσφορά του σε υλικό (σάκους, αντιανεμικά) στους διαιτητές. Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν το 2015.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης η κοπή της πίτας είχε … άρωμα γυναίκας αφού ο Πρόεδρος κ.Φίτσας κάλεσε τις γυναίκες διαιτητές του Συνδέσμου και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο προσκεκλημένος κ.Σωμαρακάκης κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ. Κληρώθηκε και ένα ρολόι-χρονόμετρο όπου τυχερός ήταν ο νέος Διαιτητής  Γκίζας Θωμάς καθώς και ένα κόσμημα για τις συνοδούς των διαιτητών όπου τυχερή ήταν η συνοδός του κ.Γιώργου Ευθυμίου.
Το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών είχαν πραγματοποιηθεί οι εξετάσεις της Σχολής Διαιτησίας όπου πέρασαν επιτυχώς και οι τέσσερις υποψήφιοι διαιτητές. Στη συνέχεια είχε διεξαχθεί εκπαιδευτικό μάθημα με παρόντες όλους τους διαιτητές από τον κ.Σωμαρακάκη Φραγκίσκο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ ο οποίος με την προβολή φάσεων από ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου έκανε λεπτομερής ανάλυση των κανονισμών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα