Δευτέρα, 12/04/2021 | 14:47

Πρέβεζα: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ»

347 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2016, 1:21 μμ | 0 σχόλια
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμος» σε μια ζεστή ατμόσφαιρα  στον πολυχώρο της Λαϊκής αγοράς . Στην εκδήλωση παρευρέθησαν o Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Γιώργος Χλίτσιος, οι καθηγητές και οι μαθητές του Ωδείου  μαζί με τους γονείς τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε την πίτα, ο πατέρας Γεώργιος .
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης ευχαρίστησε  τους γονείς που είναι κοντά με τα παιδιά τους, τους δασκάλους που  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας μουσικές γνώσεις στους μαθητές. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά  στην μουσική τους πορεία , σημειώνοντας πως η μουσική θα τους δώσει εφόδια για τη ζωή τους ακόμη και για επαγγελματική αποκατάσταση. Ο κ. Μπαΐλης  μίλησε με θερμά λόγια για το εκπαιδευτικό έργο του Δημοτικού Ωδείου και τη χρησιμότητα της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου. Οι τυχεροί του νομίσματος έλαβαν ως δώρο ένα μεταλόφωνο προσφορά της κ. Αλίκης Δήμα και ένα ντέφι προσφορά του καταστήματος «Ρυθμός» του Αποστόλη Σόφη . Παράλληλα  πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Ωδείου, όπου  έγινε και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το πρώτο εξάμηνο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών  μεταξύ των παρευρισκομένων δίνοντας στα παιδιά δύναμη να συνεχίσουν με περισσότερη χαρά και όρεξη τις μουσικές σπουδές τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα