Κυριακή, 16/05/2021 | 17:40

Παραλαβή νέου Πυροσβεστικού Οχήματος από την Π.Υ. Πρέβεζας

405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2016, 11:34 πμ | 0 σχόλια

Ένα νέο Πυροσβεστικό – Διασωστικό Όχημα, προστέθηκε πριν λίγες ημέρες στο στόλο οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας.
Πρόκειται για Πυροσβεστικό – Διασωστικό Όχημα, τύπου IVECO DAILY 70C21 κατασκευής 2015 και θα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση αστικών συμβάντων, όπως πυρκαγιές σε οικίες και κτίσματα εντός της πόλης της Πρέβεζας, καθώς οι μικρές του διαστάσεις, το καθιστούν ιδανικό για τέτοιου είδους επεμβάσεις και του επιτρέπουν να κινείται με άνεση στους δρόμους της Πρέβεζας. Το όχημα διαθέτει δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1000 λίτρων και δεξαμενή αφρού χωρητικότητας 50 λίτρων.
Επίσης, φέρει πλήρη διασωστικό εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία για απεγκλωβισμό ατόμων και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται σε επεμβάσεις της Π.Υ. Πρέβεζας σε τροχαία ατυχήματα με εγκλωβισμένα άτομα και γενικά σε συμβάντα παροχής βοήθειας.

Το όχημα θα τεθεί σε πλήρη (επιχειρησιακή) χρήση, τις προσεχείς ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των πυροσβεστικών υπαλλήλων, στον εξοπλισμό που διαθέτει.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα