Τρίτη, 16/04/2024 | 21:49

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου που ασέλγησε σε 10χρονη!

757 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2016, 1:17 μμ | 0 σχόλια

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και δύο φωτογραφίες του 52χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 22 Ιανουαρίου για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου σε σχολείο στον Γέρακα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια, καθώς και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.Η σύζυγος του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μέσα στους χώρους σχολείου στον Γέρακα, βρίσκεται εδώ και καιρό σε διάσταση μαζί του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του συνηγόρου:


Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με τη μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο. 

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτό εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη. 

Ο Πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας
Μόμιτσας Στυλιανός

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα