Τετάρτη, 29/05/2024 | 15:58

Πρώτο κουδούνι με αγιασμό και ευχές σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού

1281 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/09/2015, 12:07 μμ | 0 σχόλια

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε σήμερα σε όλα τα Σχολεία του Δήμου μας και εν μέσω ευχών έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και μέλη των Σχολικών Επιτροπών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων, παραβρέθηκαν στα Σχολεία του Δήμου και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζής, παραβρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας, όπου πέρα από τις ευχές για καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργία, υπογράμμισε και διαβεβαίωσε, ότι η Δημοτική αρχή, θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει και να συμβάλει στην εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου.
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού, σημείωσε: «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι ημέρα χαράς, αισιοδοξίας και αυξημένων προσδοκιών για τη σχολική περίοδο που αρχίζει.
Παράλληλα σηματοδοτεί κι ένα νέο ξεκίνημα όπου ο καθένας βάζει νέους στόχους, κάνει όνειρα, καλλιεργεί προσδοκίες.
Οι δυσκολίες της εποχής δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο και να σταματήσουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των μαθητών μας.
Η πόρτα του γραφείου μου, των αντιδημάρχων, των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους, για να συζητήσουμε και να επιλύσουμε τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν.
Εύχομαι στους μαθητές, στους  γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, με αισιοδοξία, δύναμη και θετική σκέψη. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας στο οποίο πρέπει όλοι με επιμονή και υπομονή να επενδύσουμε».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα