Τετάρτη, 24/04/2024 | 08:53

Ο Φώτης Νάκιας, στηρίζει τη ΝΔ στο νομό Πρέβεζας

846 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/09/2015, 7:53 πμ | 0 σχόλια






Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Επειδή το όνομά μου αναφέρθηκε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Νομό μας σχετικά με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη, αισθάνομαι την ανάγκη και υποχρέωση να σας γνωρίσω τα εξής:
Είχα εκφράσει την επιθυμία και είχα έρθει σε επαφή με στελέχη του κόμματός μας στο Νομό και όχι μόνο, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό μας, καταθέτοντας προς τούτο την πολύχρονη εμπειρία μου στην υπηρεσία των πολιτών του τόπου μας, αλλά και την διαδρομή μου από διοικητικές θέσεις ευθύνης, να συμβάλλω στην πιθανώς καλύτερη χωροταξική εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο.
Με δεδομένο ότι σε αυτές τις εκλογές, δεν υπάρχει σταυρός προτίμησης, γίνεται σαφές ότι μοναδικός μου στόχος, ήταν η ενίσχυση του ψηφοδελτίου, έτσι ώστε να συμβάλλω, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, να αλλάξει η χώρα σελίδα και να αποκτήσει κυβέρνηση σταθερότητας και προοπτικής.
Χωρίς καμία πικρία και κανέναν δισταγμό, με την ανοικτή ετούτη επιστολή μου, θέλω να δηλώσω ότι το μεγάλο και κύριο πρόταγμα αυτή την ώρα, είναι να εξασφαλίσουμε πολιτική σταθερότητα, να βγει η χώρα από την κρίση για να μπορούμε να αντικρίζουμε τα παιδιά μας στα μάτια, έχοντας κάνει το καθήκον μας.
Εκείνο που πρωτεύει είναι η ψήφος με λογική και όχι με το θυμικό!
Γι αυτό, συστρατευόμενος στον αγώνα της Ν.Δ. στο Nομό μας, καλώ όλους τους συμπατριώτες μας, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, από το δικό του μετερίζι, προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σ΄ενα καλύτερο αύριο.
Στηριζω τη Ν.Δ., χωρίς καμία επιφύλαξη, στηρίζω την προσπάθεια του καλού μου φίλου Βουλευτή μας Στέργιου Γιαννάκη και συνολικά το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Πρεβέζης.
Να είστε σίγουροι ότι αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!
Φώτης Νάκιας
Ταξίαρχος εν αποστρατεία Ελληνικής Αστυνομίας
π. Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα