Τετάρτη, 29/05/2024 | 16:29

Ν. Λιβιεράτος: Η διάλυση της καρδιολογικής μονάδας της Πρέβεζας και στο βάθος μνημόνιο

887 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/09/2015, 8:00 πμ | 0 σχόλια

Απίθανοι ρουσφετολογικοί χειρισμοί των τοπικών και κεντρικών στελεχών της υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, διαλύουν την καρδιολογική μονάδα. Πλήρης η αφωνία του βουλευτή του Συριζα Πρέβεζας κ. ΜΠΑΡΚΑ.
Πιο συγκεκριμένα παρατείνεται η απόσπαση της διευθύντριας της καρδιολογικής στην ΛΕΥΚΑΔΑ. Αποσπάται καρδιολόγος της πρωτοβάθμιας περιθαλψης χωρίς την απαραίτητη προεκπαίδευση, χωρίς την θέληση του, από το προβληματικό ΠΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στην καρδιολογική μονάδα. Σήμερα σε συνέντευξη του απειλεί με παραίτηση ο διευθυντής της μονάδος κ. ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ αν δεν ανακληθεί η παράταση.
Η καρδιολογική εντατική μονάδα της Πρέβεζας είναι η μοναδική μονάδα σε όλη την περιοχή Πρέβεζα -Άρτα Λευκάδα- Βόρεια Αιτωλοακαρνανία.
Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Στο βάθος ευθύνονται η μνημονικές πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων που διαλύουν την υγεία και επίτηδες υποβαθμίζουν τα νοσοκομεία με σκοπό να τα κλείσουν και στη θέση του να φτιάξουν τα ΤΕΠ ( τα τμήματα επειγόντων περιστατικών) και μόνο ένα η δύο νοσοκομεία όλη την ΗΠΕΙΡΟ
Ήδη επανδρώνουν το χορταριασμένο ΤΕΠ της Ηγουμενίτσας με ένα μεγάλο αριθμό προσωπικού , αντί να ενισχύσουν τα υπάρχοντα ενεργά τοπικά νοσοκομεία
Ως γιατρός αλλά και ως υποψήφιος βουλευτής με την Λαική Ενότητα Πρέβεζας καταγγέλλω αυτή την βαθειά αντιλαϊκή πολιτική και δηλώνω ότι μέσα απο την ΛΑΕ μαζί με τον λαό, θα αντιδράσουμε στα σχέδια τους και αποτελέσουμε το αντίπαλο δέος τους.
ΝΙΚΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ
υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με την ΛΑΕ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα