Νεα

Dropdown Menu

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Συνάντηση με τον δήμαρχο Φοινικαίων της Αλβανίας, είχε ο Δημήτρης Παππάς
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φοινικαίων, της γειτονικής Αλβανίας είχε ο Δημ. Παππάς ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΕΣ Αμφικτιονια. 


Ως ανέφερε ο Κος. Παππάς στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Φοινικαίων, ύστερα από αίτημα του εντάχθηκε ως μέλος στην Αμφικτιονια προ ημερών. Συμπεριλαμβάνει 59 χωριά, από τα οποία 56 είναι ελληνόφωνα και 3 είναι αλβανόφωνα.


 Η απόφαση επιδόθηκε στον Δήμαρχο Φοινικαίων την Τετάρτη, στα Ιωάννινα από τον Γενικό Διευθυντή της Αμφικτιονίας Κoν. Ξένο. Ύστερα από συνεννόηση θα προσδιοριστεί ημερομηνία όπου ο Κος. Παππάς με αντιπροσωπεία της Αμφικτιονίας θα επισκευτεί τον Δήμο Φοινικαίων για συνάντηση εργασίας.Ως γνωστόν ο ΕΟΕΣ, με έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε με μέλη από Δήμους από Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα. Σήμερα οι χώρες που συμμετέχουν καθημερινά αυξάνονται. Επιπλέον, παλιοί γνώριμοι και φίλοι ξανασυναντήθηκαν και γευμάτισαν ο Κος. Δημ. Παππάς με τον συγγραφέα-δημοσιογράφο και μεγάλο πατριώτη, Κον. Nicholas Gage. Ο Κος. Gage, είναι μια προσωπικότητα που δεν έχει σύνορα, και κάθε άνθρωπος που τον συναντάει βγαίνει πιο κερδισμένος σε γνώσεις και σοφία.
« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου