Παρασκευή, 26/04/2024 | 02:42

Ενωμένη η ΝΔ, στο νομό Πρέβεζας, για το αστυνομικό τμήμα της Πάργας!

768 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/09/2016, 10:25 πμ | 0 σχόλια

Και η ερώτηση του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη, για το ζήτημα της “αναδιάρθρωσης” και συγκεκριμένα της υποβάθμισης αντί για την αναβάθμιση του αστυνομικού τμήματος της Πάργας, αλλά και η δημόσια τοποθέτηση του μέλους της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη, που προηγήθηκε της ερώτησης του βουλευτή, δείχνουν ότι η ΝΔ στο νομό Πρέβεζας και γι’ αυτό το ζήτημα, μάχεται ενωμένη. Η ερώτηση του κ. Γιαννάκη, είχε ως εξής:

Προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Νίκο  Τόσκα Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμό πρωτοκόλλου 1033/31-08-2016 επιστολή του Δημάρχου Πάργας καθώς επίσης και ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με το οποίο αντιδρούν στο προωθούμενο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας και τη μετατροπή του σε Αστυνομικό Σταθμό, υπαγόμενο στη διοικητική αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου, γεγονός που θα δυσχεράνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο προς τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όσο και προς τους χιλιάδες επισκέπτες και παραθεριστές που επιλέγουν την Πάργα ως τουριστικό προορισμό. Παρακαλώ να μου γνωρίσετε την άποψή σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για το ανωτέρω θέμα.  Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

 Ενώ από την πλευρά ο Σπύρος Κυριάκης είχε σχολιάσει ως εξής:  3 αστυνομικά τμήματά στον νομό μας μετατρεπονται σε σταθμούς,κάτι το οποίο συνεπάγεται μεγάλη ταλαιπωρία για χιλιάδες συμπολίτες μας.Συγκεκριμενα, βάση του προεδρικού διατάγματος, μετατρέπονται σε σταθμούς τα ΑΤ Λουρου,Θεσπρωτικου και Παργας.


Είναι προφανές πως ή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα διέλυσε την οικονομία ,την υγεία και την παιδεία αποφάσισε τώρα να ασχοληθει και με την δημόσια τάξη ,με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα