Παρασκευή, 26/04/2024 | 02:02

Έπνιξε τη γυναίκα του σε μπανιέρα – Τα ελαφρυντικά που αναγνώρισε το δικαστήριο

655 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2016, 11:53 πμ | 0 σχόλια
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου έγινε η δίκη του 45χρονου, ο οποίος στις 23 Μαΐου 2015 είχε σκοτώσει τη 48χρονη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, στην Αγυιά της Πάτρας. Ο συζυγοκτόνος είχε πνίξει τη γυναίκα μέσα στη μπανιέρα και εν συνεχεία προσπάθησε να αυτοκοτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του. Της έβαλε χειροπέδες και της κράτησε το κεφάλι μέσα στο νερό.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο άνδρας είπε στο δικαστήριο ότι εκείνη την ημέρα ήταν θολωμένος κι ότι ζήλευε τη γυναίκα του, επειδή εργαζόταν τα βράδια σε κατάστημα, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Ο δράστης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών. Το δικαστήριο το αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά. Τον πρότερο έντιμο βίο και τον βρασμό ψυχής…
Το χρονικό της δολοφονίας
Εκείνο το Σάββατο ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, επέστρεψε στο σπίτι από την γιαγιά του και με το κλειδί που είχε προσπάθησε να μπει στο σπίτι αλλά η προσπάθειά του απέβη άκαρπη καθώς ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει από μέσα και να έχει το κλειδί πάνω στην πόρτα.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον 14χρονο η αδελφή του συζυγοκτόνου, η οποία άρχισε να καλεί στο τηλέφωνα του ζευγαριού αλλά να μην παίρνει απάντηση, με αποτέλεσμα – γνώριζε για τις εντάσεις στη σχέση τους – να παει στο διαμέρισμα της οδού Μειλίχου και αφού αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, φοβούμενη πως κάτι κακό είχε συμβεί.
Το άνοιγμα της πόρτας από ειδικό έφερε την αδελφή του άνδρα και τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με την εικόνα της γυναίκας να είναι νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος ο άντρας της, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.
Όπως αποκαλύφθηκε ο δράστης έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα και στη συνέχεια τη μετέφερε στο κρεβάτι τους. Αμέσως μετά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τον πρόλαβαν ζωντανό…
πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα