Παρασκευή, 16/10/2026 | 15:50

ΚΕ.Π. ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Παγκόσμιος Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

187 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/10/2026, 1:15 μμ | 0 σχόλια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας του Δήμου Πρέβεζας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

 

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, που αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα ενάντια στη νόσο.

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

  • Κεντρική Ομιλία: « Η Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού Σήμερα» Ευάγγελος Συγκούνας, Ειδικός Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής.
  • Πρακτικό Εργαστήριο: Θα ακολουθήσει επίδειξη της διαδικασίας αυτοεξέτασης και ψηλάφησης μαστού, προσφέροντας χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές σε κάθε γυναίκα.

 

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026
στις 10:00 π.μ.
στο ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας

 

Η πρόληψη είναι στάση ζωής. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα